עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

שלום כיוון שאני קראתי פה אתה שאלות של אנשים ואת העזרה שאת נותנת להם אשמח שתעזרי לי אז ככה אני עובדת כחודשיים בעבודה שאני מאד אוהבת ומאד מרוצה ממנה אבל יש בעבודה אנשים שאני לא מסתדרת איתם שתמיד מקניטים אליי ומשווים אותי לאנשים שפיטרו אותם ותמיד מנסים להתחכחך איתי ואני אף פעם לא מגיבה בעצם אני לא רוצה להגיב לחיכוכים שלהם ואני כל הזמן נחמדה אליהם אבל שאלתי בעצם איך להתמודד איתם ולא לשמור הכל בטן כי יום אחד אני בטוח התפוצץ וזה יבוא לרעתי איך לענות להם בצורה שלא תגרום לריב?

היי ../images/Emo140.gif

מצד אחד את לא מגיבה, ומצד שני את שומרת הכל בבטן ומפחדת שיום אחד תתפוצצי. אף אחת מהדרכים האלה לא נכונה ולא בריאה. חשוב להעיר לאנשים בדרך אסרטיבית
. כדי שאוכל לעזור לך, אנא תני דוגמאות ואתייחס לכל אחת בניפרד.

דוגמאות

למשל שהם מקניטים אליי ומשווים אותי לאנשים שפיטרו אותם אני לא מגיבה אבל זה מעצבן שהם אומרים את זה....... גם חברות אחרות לעבודה אומרות לי כל הזמן אל תתייחסי אבל בכל זאת אני מתייחסת

אז

פשוט תאמרי למי שמשווה אותך. שאת לא מכירה את הבנות שפוטרו ואינך מעוניינת לשמוע את ההשוואות האלה. תוסיפי ותאמרי לעובד שמשווה אותך שגם הוא מזכיר לך עובדים מעבודות קודמות, ושהוא לא הכיר אותם, ואת לא אומרת לו את זה. את עובדת חדשה, אדם שונה, התחלה חדשה בשבילך, אינך מעוניינת בהשוואות בינל לבין קודמותייך לתפקיד. אם הוא ימשיך, פשוט תאמרי שאינך מעוניינת לשמוע.

למעלה