?? עזרה בגוונים למטבח ??

• פותח הנושא mbm3
  • פורסם בתאריך

mbm3

New member
?? עזרה בגוונים למטבח ??

אני יודעת שזה ענין של טעם ובכל זאת חשובה לי חוות דעתכם: מטבח פורמיקה בצבע שמנת מעט צהבהב ריצוף קרמה מרפיל מקרר כסוף. והשאלות הן: צבע הקנטים - כצבע הפורמיקה או כסוף? בעד או נגד "מסגור" בצבע כסף? צבע משטח העבודה (שיש או אבן קיסר) המומלץ?

lank

New member
../images/Emo68.gif

כשאת כותבת קנטים , האם הכוונה לצוקל? אם כן - עדיף צוקל בגוון נירוסטה , מוסיף מיסגור מעניין ולא מתלכלך מהר כמו פורמייקה בגוון שמנת... לגבי השיש - זה עניין של טעם וגוון. אני מציעה לך לא לפסול שיש או אבן קיסר לפני שתראי את שתי האפשרויות. מאוד מומלץ להזמין אליך הביתה איש שיש , כאשר המטבח כבר מורכב... הוא יגיע עם דוגמאות ותוכלי לראות במו עינייך איך השילוב מתאים. ממליצה לבחור בגוון כהה שיבליט את המטבח. בהצלחה.

mbm3

New member
LANK תודה ועוד...

אני מתכוונת ממש למסגרת של כל דלת. ישנו קנט פורמייקה בצבע כסוף שנותן מראה כמו של אלומיניום. הוא לא בולט אלא ממסגר קלות את הדלת בצבע כסוף. מה דעתך? להתפרע או ללכת על הבטוח שזה כמו צבע הדלת.

lank

New member
../images/Emo68.gif אולי דווקא לשבור את זה

עם פס בצבע כהה - כגון: חום ולשלב כמה אביזרים מעץ כהה. מגרות פתוחות מעץ כהה, שיש כהה מדפי עץ וכו'.

מסגרת

את לא מתכוונת למסגרת אלומיניוםן ממש, נכון אלא רק לגימור של הפלטה. במקרה כזה הייתי הולכת על גוון כסוף, זה ממש לא להתפרע. יש גם מסגרת אלומיניום אמיתי שממש מקיפה את הפלטה מסביב. מאוד יפה ועשיר.

וואלה יש לי את אותה בעיה

כנראה שאבחר אותם צבעים למטבח שלי. קנטים את מתכוונת לסוקל למטה? - הכי יפה כסוף בעיני. שובר את מראה הפורמאיקה. מסגרת אלומיניום זה מאוד יפה בעיני, נותן עומק ועושר לפורמאיקה השטוחה. משטח עבודה - רק קיסר. בהתחלה חשבתי על ירוק עלה, אבל ראיתי בתצוגה שילוב של שיש אדום עם ארונות פורמאיקה שמנת וזה נראה מדהים. אני מצרפת קישור לאתר של קיסר מס' השיש הוא 7450. המקרר שלי אפור, ולא אחליף אותו. אצלך הוא כסוף וזה ישתלב נהדר.

mbm3

New member
תודה למחפשת מידע...

אכן, אני מדברת על מסגרת PVC כסופה וכנראה אלך עליה. לא כולם חושבים שזה לא להתפרע... למשל בעלי הסולידי... ובענין המשטח, אפרופו שמרנות כנראה שנלך על הגוונים החומים של קיסר (המשתלבים) כמו 2400 או 0220 ולא משהו מנוגד כמו 2203 (אפור) או 4350 (קקאו) שלי אישית יותר עושים את זה אבל...

mbm3

New member
שמרנות..

הכל הכל שמנת, יש שתי קלפות אחת מעל השניה, כרגע בשמנת, מחר כנראה אשנה אחת (את התחתונה) לזכוכית חלבית.

והשיש כהה?

צריך קונטרסט לשמנת, לא? אני נורא רוצה שיש כהה ולכן הולכת על שמנת ולא על ארון כהה. צבע קקאו או אדום בורדו.

bigush

New member
אני מציעה

שתבקשי שיעשו לך דוגמה כזו אז יהיה לך הרבה יותר קל להחלית . זה לא סיפור מבחינת הנגר\חברה אז שלא יספרו לך סיפורים

למעלה