עזרה בגמילה מעישון

earth8

New member
עזרה בגמילה מעישון

החלטתי להפסיק לעשן ותהיתי האם יש לכם המלצות לתוספים טבעיים שיכולים להקל על תופעות הגמילה. ברור לי שאין "תרופות פלא" ושהרצון להפסיק הוא הבסיס להצלחה, אך אולי יש לכם הצעות שיכולות לעזור לי בדרכי? תודה אני

m_katzmann

New member
חיזוק רגשי../images/Emo120.gif

שלום לך, קודם כל כל הכבוד על שהחלטת להפסיק לעשן ולעשות משהו למען חיים בריאים יותר. עצם הפניה מראה על רצינותך וזו כבר פתיחה טובה. אני מציעה לך כל בוקר לאמר לפחות 10 פעמים את המשפט: הפסקתי לעשן ואני לא מרגיש/ה בחסרונה של הסיגריה. אפשר לאמר משפט זה בכעס ,בשמחה, תוך כדי שירה או אפילו ריקוד. ככל שתערב/י יותר רגשות - זה יעבוד טוב יותר. בערב לפני שאת/ה הולכ/ת לישון עצמ/י את עינייך ודמיינ/י לך איך את/ה מתמודד/ת בהצלחה עם הגמילה מהעישון וכל החברים ממש מעריצים אתכם על כך. פרחי באך מתאימים גם הם יכולים לתמוך מאוד בהחלטה ובביצועה. מחזיקה לך אצבעות, מאיה

earth8

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה

קודם כל תודה על החיזוק ועל הרעיונות. אני חסידה גדולה של דמיון מודרך וחשיבה חיובית ככלי עזר לריפוי ושינוי דפוסי חשיבה. בקשר לפרחי באך- האם את יודעת אלו תמציות יכולות לעזור? שוב תודה אני

m_katzmann

New member
../images/Emo39.gifבאך

היי earth8, פרחי באך עובדים על המצב הרגשי בו הנך נתונה כרגע ומאחר שאינני מכירה אותך לא הייתי מעיזה להתאים לך תמצית מסויימת. כאן אני באמת חושבת שאת צריכה לעבור תשאול ואבחון אצל מי שמתמחה בפרחי באך, או בטיפול קנסיולוגי שמשלב את טכניקת פרחי באך.
מאיה

odeia

New member
הערה קטנה, רצוי במשפטים שאתה אומר

לא להשתמש במילה לא, אלא להשתמש במילים חיוביות בלבד. למשל להגיד: הפסקתי לעשן וזה טוב לי ונעים. מאחלת המון הצלחה.

אולי גם לך זה יעזור...

שלום רב גם אני בתהליך קשה ומתיש של גמילה מעישון. הומלץ לי בחום על משקה מפרי הנוני שיש בו ניפלאות רבות הייתי מעשנת בין 2 ל-3 חפיסות ביום כיום אני עומדת על ממוצע של 10 סיגריות ליום בכל פעם שאני חשה צורך לסיגריה, אני מטפטפת מספר טיפות מתחת ללשון, הצורך יורד למספר שעות. זו המלצתי שלי מאחלת הצלחה וגמילה קלה בת חן

earth8

New member
עוד שאלונת לבת חן

האם את יודעת עם פרי הנוני נקרא כך גם באנגליתת ואם כן איך מאייתים את שמו? האם זה nony? noni? (אני פשוט לא נמצאת בארץ) שוב תודה

תשובתי לך

למיטב ידיעתי כן, נוני נקרא כך גם באנגלית על הבקבוק כתוב כך: NONI היכן שתהיי תצלח דרכך ותודה על ברכתך שלך לי אור ואהבה בת חן

ציינה

New member
../images/Emo50.gif

ובכן קיימים מספר אופציות לגמילה מעישון 1-תרופה הומואופטית שניתן לרכוש בבית מירקחת גליל ברחוב בן יהודה 80 בתל-אביב אנטי סמוק 2-שיטת nada טיפול בדיקור על ידי מטפל מיקצועי טיפול יומיומי 3-תזונה הולמת לניקוי רעלי הגוף 4-המון כוח רצון 5-בהצלחה

למעלה