עזרה בדחיפות!!!!!

תוש תוש

New member
עזרה בדחיפות!!!!!

שלום לכולכם! אני מתגייסת באפריל 2002. אמנם יש לי הרבה זמן אבל אני לחוצה קצת. הבעיה שלי היא כזאת: הייתי במבחנים של מודיעין בערבית אבל אחרי הראיון נשרתי. הפרופיל שלי הוא 82. קב``א 52 קצונה-1 עברית-8 . במנילה קיבלתי תפקידי מודיעין שונים (אתם בטח יודעים כבר איזה). האם יש קשר כלשהו לנשירה שלי מתפקידי המודיעין לבין המקצועות במנילה? חוץ מזה האם הנתונים שלי הם בסדר כדי להגיע לקצונה? אמנם אני תלמידה שנחשבת דיי טובה אבל כנראה בצו ראשון פישלתי ועניתי תשובות לא כל כך אמיתיות ובגלל זה במנילה לא היו לי כל מיני תפקידי חינוך והדרכה וכאלה. החשש הכי גדול שלי הוא לשבת במשרד ולהכין קפה לאיזה אחד בגיל שלי....

avipe

New member
ממ..

הנתנוים שלך די מינימלים כדי להגיע לקצונה... אני לא אומר שבלתי אפשרי אבל יהיה קשה... אם את כזאת תלמידה מצטיינת מה שהייתי ממליץ לעשות זה לנסות לשפר את הקב``א וזה על ידי שליחת עותק של התעודה האחרונה שלך + המלצות של מורים ללשכת גיוס.... ואז אולי הכול ישתפר לך... בהצלחה...

תוש תוש

New member
ממ.. 2

אתה חושב שזה בכלל יעזור או יזיז להם משהו אם אני אשלח את התעודה אפילו אם היא טובה? לא כל כל נראה שזה יעזור במשהו כי בטח יש להם עוד 1000 בקשות והם מזלזלים בכל מכתב או פקס!

תוש תוש

New member
כן קוקה

גם לי יש דילמות בקשר לגיוס..... מש שלום המחזרים????? גילית מי שלח את הפרחים????

למעלה