עזרה בדרך

עזרה בדרך

אני מורה לגיאוגרפיה בירושלים , מגיש לבגרות 5 יח"ל , זו פרנסתי , אני זוכה בהצלחות , נהנה מכך ! מה שאני רוצה לחדש בחיי הוא להכניס בין השאר בשגרת מעשיי גם אלמנט של נתינת חינם , כלומר בשמחה אעזור לכל אדם שהוא ללמוד גיאוגרפיה ולגשת לבחינת 5 יח"ל ללא כל תמורה ושלא על מנת לקבל מהום . אני אשמח לגבי אותם אלה שיילמדו -ישקיעו גם הם מחשבה אמיתית מה ביכולת ובכשרון לתת מעצמם למען אחרים - ללא תמורה , אבל אין מדובר בתנאי . נכון שמועדי הבגרויות הבאות רחוקים עדיין ... חורף הקרוב כנראה בדצמבר או ינואר . בגרות מועד הקיץ - בדרך כלל יוני אבל דוקא כרגע בקיץ יש לי יותר זמן פנוי ולתלמידים יש זמן להתארגן וללמוד בקצב לא רצחני , מה גם שיש יסודות שחייבים ללמוד ללא קשר למיקוד ועדיף להתארגן כמה שיותר זמן מראש מי שמרגיש\ה שזקוק\ה ליד מכוונת ועזרה בבחינת הבגרות - מוזמנ\ת לפנות אליי מייל : [email protected] ואגב -גם אם לא מדובר בבבגרות - זה בסדר , כל עוד התחום הוא גיאוגרפיה הערה : ספרי לימוד ואטלס לא אוכל להשאיל ויהייה על הפונה להשיג מאיר

שלום מאיר

דבר ראשון תבורך על הרצון הטוב והמחשבה. ישר כוח !!!!!
דבר שני, אני ממליצה לפנות לנועית מפורום למען הקהילה, היא תוכל להפנות אותך למוסדות או אנשים הזקוקים לסיוע וידם אינה משגת, הכוונה לתלמידי פנימיות למשל ששמחים לכל סיוע. שתהיה לך חופשה מהנה והמשך עבודה פורייה. בברכה גילי

למעלה