עזרה בהבנה עצמית... פליז

ShmupyGirl

New member
עזרה בהבנה עצמית... פליז ../images/Emo85.gif

רציתי להתייעץ אני צריכה לכתוב קטע (לבחינה שהייתה לי לרדיו) על בן אדם שהשפיע עלי בחיים שלי... אני לא יודעת על מי לכתוב, כי אני רק בת 17 ואף אחד עוד לא השפיע עלי בצורה דראסטית, אני יכולה להיות פלצנית ולכתוב, אמא שלי כי היא נתנה לי את החיים שלי ובלה בלה בלה אבל זה לא ממש נכון לפי דעתי. רציתי לבקש מכן או דרך שאיתה אני יכולה להגיע לבן אדם שהכי השפיע עלי או מישהו שנראה לכן הגיוני שישפיע על חיי נערה מתבגרת... מה שאני כותבת פה בכלל הגיוני?! כאילו אני לא מדברת מלאאאא שטויות? אני כבר מבולבלת לגמרי עם הקטע הזה.... בבקשה תעזרו לי. אוהבת שמופי

רעיון../images/Emo62.gif

תנסי לכתוב לעצמך דברים מרכזיים שקרו לך או דברים חשובים שאת זוכרת. אחרי שתכתבי את זה תסמני את כל האנשים שהיו קשורים בזה, תראי מה הדבר הכי חשוב ומשמעותי שקרה, ותבחרי את האדם הכי קשור. את יכולה גם לשבת עם הבני אדם האלה, ולדבר איתם ולראות מה תוכלי לכתוב עליהם אם תבחרי בהם. את יכולה לשבת עם מישהו שהכי מכיר אותך, ולשאול אותו מה הוא זוכר מהעבר שלך (דברים משמעותיים), כי מי שרואה הכל מבחוץ רואה הכל הכי טוף. מקווה שעזרתי
ענת

ShmupyGirl

New member
אממ... (אני אוהבת להגיד את זה, הא?)

יכול מאוד להיות שאם אני אכין רשימה זה יעזור, אבל שוב, אני רק בת 17 מה כבר קרה לי בחיים?! כאילו מה, זה שאבא שלי נפטר, או כל בן משפחה אחר... זה הדבריים הכי מרכזיים בנתיים... (לצערי הרב) אני לא יכולה לכתוב כאלו דברים... אני לא יודעת... אני כבר נורא מלובלבת (מבולבלת למי שלא הבין) טוב , נראה תודה בכל אופן ענת אוהבת שמופי

lala182

New member
שמופי

ת´אמת שאין לי כל כך מושג איך לענות לך ובעקבות מה שרשמת גם אני ניסיתי להבין מי הבן שהכי השפיע עליי... נשמה לי שפשוט כדאי שתסקרי את כל החיים שלך ואיפה שאת רואה שהיו נקודות מפנה חדות תבדקי את הסיבה לזה... בנוסף לעובדה שזה יעזור לך במה שאת צריכה לעשות זה יעזור לך להבין מי את ומה הסיבות שאת ככה.. שלך לה-לה

למעלה