עזרה בהבנת הקיפול

cupit

New member
עזרה בהבנת הקיפול

שלום:] אני באמצע קיפול סוס, ולא הצלחתי להבין מהלך אחד: איך עוברים משלב 11 ל-12. תודה מראש:) http://dev.origami.com/images_pdf/horse.pdf

r o m 1 1

New member
אם את....

שמע אני עשיתי את הקיפול הזה לא מזמן ואם את זה אתה לא מצליח אז אתה לא תצליח את ההמשך בגלל שיש שלב הרבה יותר קשה מזה אבל בכל זאת אתה צריך להכניס את זה לתוך הדף אם זה לא מובן אז פשוט תקפל את זה לפי הסימן

amitzur66

New member
יש דרך להעביר מסר

חלק מהמטרה של הפורום הזה היא לעזור ולהיעזר אחד בשני. אם אתה מחליט לעזור למישהו תשתדל לא להנחית לו את כל הביטחון העצמי בבת אחת, ותתמקד בעזרה עצמה, שבמקרה שלך יכולה להשתפר בנוסף ליחס. לא היית רוצה שיגיבו לך באותו סגנון כשאתה תקפל משהו שהוא מעבר לרמתך (שזו הדרך להתקדם ברב המקרים). חוצמזה, לפעמים אתה רואה דברים אחרת ומה שקל לך קשה לאחרים ולהיפך, כך שאתה לא יכול להיות בטוח שהוא אכן לא יצליח. ואם אתה לא בטוח, תבחר דרך אחרת להתנסח מאשר "אני יודע כל מה שאתה יודע, ואתה יודע מעט מדי".

r o m 1 1

New member
????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :?

amitzur66

New member
ולענייננו

דרך טובה לעשות את זה: קודם כל לקפל רגיל לפי הסימונים כדי שיהיה קל אח"כ. הקפלים החיצוניים (בקעה) יוצאים ב-45 מעלות למעלה מהשפיצים הצדדיים, הקפלים הפנימיים (הר) גורמים לקפלים החיצוניים להיות בקו אחד עם קו האמצע. אחרי שעשית את זה, צריך לפתוח את שני הצדדים, לקפל פנימה את הקפלים הפנימיים (ההרים) והחוצה את הקפלים החיצוניים (הבקעות). זהו, זה היה פחות מאלף מילים כך שהשתלם לי לא לעשות תמונה.

cupit

New member
חחחח../images/Emo6.gif

תודה רבה:] עזרתם לי בהבנת העיה. ו...עמית- תודה על ההגנה, העידוד והתמיכה חחח... הרגת אותי מצחוק

למעלה