עזרה בהבנת תכנים שהתפספסו

pureK

New member
עזרה בהבנת תכנים שהתפספסו

החלטתי לבדוק בסוף מי זה האינויאשה הזה שכולם מתלהבים ממנו.... אבל בלי להכנס לסדרה הארוכה (יש לי מספיק ניסיון עבר עם סדרות כל כך ארוכות וממש אין לי סבלנות להמוני פרקים שלא תורמים לעלילה). בינתיים ראיתי רק את 2 הסרטים ויש לי תחושה שיש נושאים שהתפספסו לי בגלל שלא ראיתי את הסדרה.. אז פה אני מנסה להכניס אתכם לעיניין, כמו שאמרתי את הסדרה המלאה אני לא הולכת לראות אבל אם מישהו יוכל להפנות אותי לפרקים ספציפים להשלמת חלקים בעלילה שלא ברורים לי זה יהיה מאוד אדיב מצידכם... אז קודם כל הייתי רוצה לקבל פרקים שמשם אפשר ללמוד קצת על העבר של אינויאשה (איך הוא הגיע להיות תלוי על העץ במשך 200 שנה למשל
) ... וגם איך קאגומה גילת את הבאר (נשמע לי הגיוני שזה יהיה בפרק הראשון אבל אתם מבני הדבר..) ונושא נוסף שמציק לי זה קוהקו, האח של סנגו... למה הוא השמיד והרג? יאללה עוד פרקים לצפיה.... במידה ואין לכם פרקים ספציפים אולי יש לכם אתרים שיכולים לעזור בנושא? מכל מקום, כל רצון לעזרה יתקבל בברכה

pureK

New member
אולי בכל זאת? מישהו?

אפילו לא תשובה של "לכי תחפשי לבד בגוגל"?

BlackEyedSpirit

New member
לקטע של הבאר../images/Emo29.gif

תראה, הסרטים אמורים לבוא אחרי הצפייה בסדרה, אין מה לעשות. אתה לא יכול לצפות לראות בלי שום הקדמה את הסרטים ולצפות להבין משהו~ הייתי ממליצה לראות את כל הסדרה.

pureK

New member
לצפות להבין *משהו*?

הצגת את זה כאילו זאת סדרה כ"כ פילוסופית..

BlackEyedSpirit

New member
אולי לא,../images/Emo29.gif

אבל זה ממש לא קשור לזה שצריך לראות את הסדרה בשביל להבין מה שקורה בסרטים... זה היגיון פשוט בלבד~

למעלה