עזרה בהגשמת כמה דברים

ghsvnkl77721

New member
עזרה בהגשמת כמה דברים

שלום! אני בן 14, די נמוך- 158. יש לי כמה משאלות בחיים: - שאני אקבל LCD גדולה ויפה לחדר - שאני אקבל די בחינם PS3 ואם יצא בעתיד גם XBOX360 חדש - שאני אהיה די גבוה כשאהיה גדול, בערך בא לי 185 (לא יודע אם ממש ריאלי, אבא שלי 176 ואמא שלי 171) -שאני ומשפחתי ניהיה בריאים וכולנו ניחיה חיים ארוכים - שאני אכיר ילדה נחמדה יפה עם שכל תודה לעזרה!

naty3

New member
תתחיל בלהגיד תודה על מה שיש לך

אני למשל 1.63 מ', בת 27, אך הגובה הוא לא פקטור אצלי כמו אצלך. אתה רק בן 14 ולפי נתוני הגובה של ההורים שלך-נראה לי שתגדל גם בלי לבקש את זה. יחד עם זאת, לא מזיק לבקש. כשאתה מבקש lcd, פרט-איזה גודל? 100 אינצ'? 42 אינצ'? של איזו חברה? מהן תכונות המוצר? איזה ט.ו מתאימה לך לפי נתונים טכניים (למשל רזולוציה, נוחות הפעלה, לא יודעת-סתם זורקת רעיונות, תסתכל על מפרטים של טלויזיות). כנ"ל sp3 ו-xbox-בדברים האלו אני לא מבינה, תחשוב מה רלוונטי מבחינת פרטים. מה זה "די בחינם"? או שזה חינם או שלא. זה כמו שיתנו לך 10 כיוונים שונים איך להגיע למקום שתרצה. באיזו דרך תבחר? איך תדע מה טוב לך? -רק אם תדע את רוב\כל הפרטים (כל המידע שאתה יכול להשיג על מה שאתה רוצה)-תתכוונן למוצר שאתה רוצה (לא חסרות בשוק חברות שמייצרות טלויזיות). אותו דבר לגבי "די גבוה"-תחליט על הגובה שאותו אתה רוצה ומצא תמונה של איש בגובה הזה. אותו דבר תת המודע שלך-תן לו תמונה ברורה של מה שאתה רוצה. (את החלק של ה"איך" אתה משאיר ליקום). מצא תמונות ושמור אותן במחשב (על הדסקטופ למשל) או הדפס אותן, כך שתראה אותן מס' פעמים ביום לפחות. לגבי בריאות ובכלל: דבר בזמן הווה ובאופן חיובי בלבד. לגבי הכרויות-חשוב אילו תכונות אתה רוצה אצל הנערה, נחמדה ויפה עם שכל זה לא מספיק. דמיין שכבר יש את הדברים ברשותך, למשל, שאתה צופה בlcd -איך זה מרגיש? תתעכב על ההרגשה הזו. תוסיף תודה.

Galel

New member
ואני רק מתזכר...

ומוסיף על ההודעה המצוינת של נתי: אחרי שעשית את כל אלה, אל תשכח לחפש סימנים לפעולות שאתה צריך לעשות - אחרי הכל, שום דבר לא בא בלי לעשות כלום, אחרי שדמיינת, והרגשת, והחזקת - צא ופעל, ושים לב לדברים המכוונים אותך לפעולות הנכונות. בהצלחה. גלאל. נ.ב: אני 1.84, אחי 1.86 ואחי השלישי 1.90 בערך, ואף אחד מההורים שלי לא יותר גבוה מ1.80 - זה עניין של תזונה, ומכיוון שנולדת בישראל, מצבך מאוד טוב...יש תקווה...:)))

למעלה