עזרה בהגשת תלונה נגד מכון לאבחון ADHD

Delice

New member
עזרה בהגשת תלונה נגד מכון לאבחון ADHD

שלום לכולם
היום הייתי באבחון להפרעות קשב וריכוז. ישנם 2 סוגים של בדיקות שאפשר לבצע במכון: מוקסו ו-TOVA.
כשקבעתי את התור ביקשתי להיבחן במבחן מוקסו. אתמול כשהתקשרו לוודא את הגעתי ווידאתי שנקבע לי תור למוקסו. הוסבר לי שבמבחן ישנם 2 חלקים. אחד ללא ריטלין ואחד עם ריטלין. עלות כל בדיקה(לחוד) היא 220 ש"ח.
כשהגעתי למכון הפקיד בקבלה הוא זה שהפעיל לי את המבחן. התוצאה הייתה תקינה.
כמו שאמרתי, המבחן הוא ב-2 חלקים. לכששאלתי לגבי החלק ה-2 הוא אמר לי שאין צורך לבצע אותו(עם ריטלין) כי היא יצאה תקינה.
לאחר שהתעקשתי, התברר שהוא טעה וביצע לי את בדיקת ה-TOVA במקום את בדיקת המוקסו.
לפני שביצע לי את מבחן המוקסו הוא אמר לי ש"תשכח שעשית את הבדיקה הקודמת, אני אעשה לך בדיקה חדשה"
ביצעתי את בדיקת המוקסו והיא יצאה לא תקינה. ביקשתי מפקיד הקבלה גם את מבחן ה-TOVA מכיוון שהתוצאות היו שונות לחלוטין.
בתגובה הוא טען שאני צריך לבדוק בדיקה TOVA חדשה אם אני רוצה את התוצאות ושאני צריך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקבל את התוצאות. בנוסף, הוא טען שמחק את התוצאות של הבדיקה הקודמת.
אמרתי לו שלא ניתן למחוק את התוצאות מכיוון שזה מידע רפואי. הוא אמר שזה יעשה לו בעיות אם הוא ייתן לי את התוצאות(לפתע יש בדיקה אה?)
בסופו של דבר הצטרכתי להוסיף עוד 300 ש"ח(לפני שנייה זה היה 400) מכיוון שהתוצאות היו שונות לחלוטין. אך מה התברר לי כשהסתכלתי בתוצאות של הבדיקה הראשונה? השעה הייתה שונה מהשעה שביצעתי את הבדיקה(אני ביצעתי אותה אחרי 9 ועל הטופס רשום שביצעתי אותה ב-8:20 ושהמבצע של הבדיקה הייתה אישה(בעוד שגבר ביצע לי את הבדיקה)
אני רוצה לבקש פיצויים+ החזר על הרשלנות הרפואית(שינוי תוצאות בדיקה) והאי אמינות בדבר מחיקת הבדיקה והניסיון לשכנע אותי לא לעשות את המוקסו.
אודה לעזרתכם(גם בניסוח המכתב אם זה אפשרי) בפנייה לגורם הרלוונטי
אני די רותח מזעם על העניין וזה ממש לא הולך לעבור לאותו מכון בשתיקה

דליס, מצער אותי שאתה לא זוכה פה לתגובה

אני מנחש שהסיבה היא שאני לא היחיד פה שלא מבין בזה שום כלום.

נשמע שנגרם לך עוול, והייתי לוקח את כל זה לפורום משפטי כלשהו. הנה, פה אני רואה שעו''ד נותן עצות ראשוניות בחינם:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2295

בהצלחה!

למעלה