עזרה בהול ב-VOODOO 3 8-(

yan77

New member
עזרה בהול ב-VOODOO 3 8-(

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך VOODOO 3 עם יציאה ל-TV איך לכל הרוחות אני מגדיר את היציאה לטלויזיה? נכנסתי להגדרות מסך\מתקדם אמור להיות אופציה ב-VOODOO לסימון ב-וי את הגדרת היציאה ל-TV ואין לי שום דבר שם!! גם ב-TOOLS VOODOO אין שום כלום פותחים את התיקיה ושום דבר לא מופיע או כתוב הכל ריק ! יש לי עוד שני חברים עם כרטיס זהה ואותו דבר מופיע שם שברתי את הראש ולא מצאתי כלום אם יש למישהו איזה רעיון אשמח מאוד תודה מראש יניב

rtza

New member
חיבור :-()

תראה עם הכל מחובר לך מאחור (במחשב) כמו שצריך תכנס להגדרות מסך\מתקדם שם תמצא dfx tv3 סמן ב- וי אחר - כך תבחר את שיטת השידור ב- signal type תשחק עם זה עד שתקבל תמונה צבעונית וברורה... אל יאוש...

yan77

New member
הבעיה היא ש . . .

בהגדרות מסך\מתקדם אין לי את האופציה של 3DFX TV3 זה כל הבעיה מההתחלה ! מה אני עושה ? והכרטיס תומך יציאה ל-TV יש למישהו איזה רעיון מה עושים? כבר נשבר לי ה . . . מרוב יאוש תודה יניב

d.r.

New member
פשוט פשוט

תכניס את הדיסק של הדרוור שקיבלתה עם הכרטיס ושיעלה לך התפריט תתקין את האופציה השניה {TOOLS] אחרי שהמחשב יפעל מחדש אתה תראה שהאופציה תופיע לך

yan77

New member
לא בדיוק אבל . . . H-)

הסתדרתי עם הבעיה שנוצרה מה שהצעת לא עובד ולא מופיע שום אופציה חדשה מה שעשיתי זה פשוט הורדתי את הדרייבר מהאתר של 3DFX המעודכן וזה פתר לי את הבעיה ועכשיו יש לי את האופציה לצפייה תודה בכל מקרה יניב

d.r.

New member
זה אותו הדבר

אתה יכול לתקין את הטולס מיתוך הדיסק או אוטמטית להתקין את הדרוור עם הטולס בקובץ שאתה מוריד מהרשת רק אם אתה רוצה להתקין מהדיסק אתה צריך לבצע את שתי הפעולות בזו אחר זאת, דרוור אחר כך טולס

yan77

New member
לא בדיוק נכון . . .

מה שאמרת זה ממש לא עובד להתקין מהדיסק שקיבלתי בצעתי בהתחלה את שתי הפעולות בזו אחר זו כמו שציינת וזה לא עבד מה שעבד זה הדרייבר מהרשת ! ! ! תודה בכל מקרה יניב

yan77

New member
משהוא פה . . .

לא נראה לי לי ולעוד 4 חברים יש וודו ואת ההתקנה של הדרייבר בדיסק המקורי שקיבלנו ולכולנו אותה בעייה ! ! ! אז מה קורה פה ??

d.r.

New member
אז אתה כניראה לא יודע להתקין אותו

תאמין לי אני התקנתי מאות פעמים את הכרטיס הזה הקבצים שהורדתה מהאינטרנט הם בעצם מה שמופיע בדיסק המקורי תחת טולס אותו הדבר חוץ מיתרון אחד שנימצא בקובץ שהורדתה שהוא יותר מעודכן

למעלה