עזרה בהונגרית

hadasilela

New member
ל אלהלה

אמרת שזה נשמע לך שרשור מתאים לסרט כחול ?! היית צריך לומר שרשור לחיפוש סרט היישר ממחשב של מישהו מהונגריה
.

hadasilela

New member
ל BT1

תודה על התרגום . למה לטוס להונגריה אם אפשר לטוס באינטרנט להונגריה עם ה 4 מילים האלה ?

B T1

New member
להדס--לאינטרנט אין כל דמיון...

לאנשי פורום הונגריה יש ויש. שמת לב שכל המשתתפים חשבו דומה בלי הבדלי צבע, גזע, מין ומין ומין.

hadasilela

New member
דימיון מצביע על קוגניציה גבוהה../images/Emo13.gif

קראתי על פי מחקרי מוח שאצל אנשים שיש להם הרבה שכל (קוגניציה גבוהה) מצאו יכולת יצירתית גדולה (דימיון עשיר) והם בריאים יותר ויש להם סיכוי גבוהה לחיות באיכות חיים גבוהה יותר
. שמתי לב שיש שיוויון בפורום ולכולם יש שכל .

hadasilela

New member
בבקשה עוד ששכחתי ../images/Emo24.gif

שכחתי לשאול איך אומרים בהונגרית 1. SAMPLE 2 DOWNLOAD 3.חינם פליז...

B T1

New member
ליהודי נותנים אצבע, וכבר רוצה

את כל היד. אנסה לעזור לך בשמחה. 1 = pelda או minta= 2=שאלה? האם פרוש המילה הקלה? download= megkonnyebbules 3=חינם= ingyen

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif הדס, אם היית קוראת

את המחקר בעיון מעמיק, היית מוצאת בין המילים שם, שלהונגרים יש הכי הרבה שכל, והם בעלי האינטליגנציה הגבוהה ביותר. מה לא ידעתם?! אז תפנימו! (וגם ראש כחול) וחוצמזה, שיהיה לכם חג חנוכה שמח ומתוק.evike

B T1

New member
ידענו גם ידענו, אבל בגלל הענווה

המפורסמת של ההונגרים, לא אמרנו. חיכנו (ולא לשוא) שזר יגיד את זה ואנו עם עיניים מושפלות בצניעות שאלים: מה? באמת? כל ידידנו יודעים שאנו עם יפה, חכם וגם נבון. (יותר מילים יפות לא מצאתי ב"אבןשושן) 30 שנה, ואני עוד לא יודע להשתמש בו. (עם חכם)

vera2

New member
להדס|

לא נראה לי שאת בפורום הנכון. עקבתי ב"עינין" אחרי השירשור שבהתחלה היה נראה לי כהכנה לטקסט לסרט כחול אחר- כך הוספת איבחון קולקטיבי למשתתפי הפורום על סמך קריאת מאמר???!! כעת נראה לי כבדיחה טובה.זה לא רוח הפורום יכולת להבין זאת מהתגובות. חג שמח לך.

בדיחה טובה../images/Emo35.gif

ורה, אם זה לא היה עצוב ,זה היה מצחיק. עד שפעם קבלתי מחמאה שיש לי שכל,היית צריכה להרוס לי את האשליה? שבוע טוב . רחל

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif זר ברכות ../images/Emo95.gif

להולדת הנכדה. על זה אומרים, האור בא לחג האורים. evike

hadasilela

New member
מזל טוב

מי יתן והעולם יהיה טוב יותר עבורה ממה שהוא היום. המון בריאות ושיהיה רק טוב

hadasilela

New member
אני קוראת לכולם דחוף לקרא כאן

הכרתי מישהו הונגרי הוא בן 19 ואני רוצה להפתיע אותו באוכל הונגרי . הוא אוהב שמבשלים בבית ולא שקונים . אני מעוניינת להכין משהו הונגרי טעים . יש לי הרגשה לפי התגובות הקודמות שיש כאן אנשים מבוגרים . לכן בטח יודעים מה זה אוכל הונגרי . אני מבקשת לדעת מה המאכל ההונגרי הכי טעים ליום שבת בבית ואז אני אשאל בפורום אוכל את המתכון אבל רק תגידו לי שמות של מאכלים הונגריים. פליז אני מתחננת... ...

hadasilela

New member
מה אתם הכי אוהבים

אשמח לשמוע איזה מאכל הונגרי את\ה הכי אוהב\ת אשמח לדעת מכל אחד מהם כי דעתו\ה של כל אחד\ץ ממכם חשובה ומעניינת . אתם אנשים מעניינים תגיבו ! אנינאוהבת אתכן\ם

אלהלה

New member
יש הרבה מאכלים הונגריים טעימים

ותוכלי למצוא מתכונים למעלה או בחיפוש - גולש, מרק שעועית - מתאים יופי לימי הגשם ולחנוכה
, לנגוש, כרוב ממולא, ועוד ועוד ועוד

למעלה