עזרה בהוצאת הילדה מהגן והבאתה הביתה

mom77

New member
עזרה בהוצאת הילדה מהגן והבאתה הביתה

הי לכולן, לפני שבועיים וחצי נולד לי בן, כרגע נמצאת בחופשת לידה ועומדת בפני דילמה: איך להוציא את הילדה בת השנתיים אחה"צ מהגן ביחד עם הקטן.. הגן נמצא 10 דקות הליכה מהבית אבל היא עוד קטנה ואי אפשר עדיין ללכת איתה את כל המרחק הזה. ניסיתי מנשא (כבד ומעיק), תוספות לעגלה למיניהן (לא בטיחותי, לא נכנס למעלית) - בקיצור בעיה לוגיסטית לא פשוטה. וכאן אני מבקשת את עזרתכן, האם אתן מכירות או יודעות להמליץ על בחורה בסוף גיל התיכון או לקראת גיוס או אפילו סטודנטית, שתוכל לעזור לי להוציא את הילדה מהגן ולהביא אותה הביתה, כל יום או מס' ימים בשבוע. אני גרה בפתח-תקוה, באזור רוטשילד. אשמח לכל עזרה, תודה..

היתי באותו מצב לפני שלושה חודשים וחצי

אז נולדה בתי הגר, אחותה הקטנה של אורי שהיתה אז בת שנתיים וחודש וחצי. מרחק ההליכה לגן שלנו הוא 10 דקות. נעזרתי בכל מי שיכל לעזור, סבתא, סבא ומצאתי ביביסיטר פעם או פעמיים בשבוע שלוקחת. לגבי ההליכה ברגל, האם ניסית? כי אצלנו כשאני באה לקחת מהגן, אז עכשיו היא הולכת לצידי העגלה. היא אמנם קצת יותר גדולה, אך יתכן והיא תצליח. בכל מקרה, אני מפתח תקווה במקור אז אשאל את אמא שלי אם היא מכירה מישהי כזו. שיהיה בהצלחה

לדעתי...

חבל לא לנסות שוב מנשא. הוא כ"כ קטן,זה מפתיע אותי שהוא כבר כבד לך, האם זה מנשא בד אלסטי? הייתי ממליצה להכיר סוגי מנשאים שונים. הבת שלי למשל בת 7 חודשים ואני נושאת אותה במנשא הרבה מעבר ל 10 דק' וזה לא מעיק עליי. כי יש לי מנשא מצויין שמונח נכון. את מוזמנת לדבר איתי ולהתייעץ טלפונית הדר

למעלה