עזרה בהורדת קובץ גרפי מתצוגת פלאש

25306yosef

New member
עזרה בהורדת קובץ גרפי מתצוגת פלאש

שלום רב,

אני מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שמאפשר להוריד את תצוגת עמוד העיתון כקובץ גרפי באיכות גבוהה ביותר.

ניסיתי להשתמש באפשרות ההדפסה וליצא את זה לקובץ גרפי, אך יצא באיכות גרועה ביותר כאשר חלק מהנתונים חסרים. גם תצלום מסך לא ניתן לבצע מכיוון שהעמוד גדול יותר מהמסך ואני רוצה את זה גדול ובאיכות מעולה כפי שזה מוצג בפלאש.

אני צריך את עמוד 4 בעיתון הבא:

http://omer-media.co.il/digitalmagazines/carmiel/carmiel13v6/

האם אפשר להוריד את עמודי העיתון באיכות טובה ?

פנה לבעלי העיתון ובקש מהם.

יתכן שיסכימו, יתכן שיבקשו תשלום. כל דרך אחרת - יתכן שתפגע בזכויות יוצרים.

25306yosef

New member
מדובר בפרסום של אירוע תרבות

מדובר בפרסום של אירוע תרבותי הנתמך מדי שנה בלמעלה ממיליון ש"ח מכספי אוצר המדינה.

אני מבין שיש זכויות יוצרים על כתבות עיתונות, אבל האם גם על מודעות פרסומיות של אירועי תרבות שלמעשה שייכים לכלל אזרחי המדינה יש זכויות יוצרים ???

אם אכן יש זכויות יוצרים לאירוע תרבותי שכזה, אז זכויותיי כאזרח על תכני פסטיבל התרבות הזה זהות לחלוטין לזכויותיך שזהות לחלוטין לזכויותיהם של כלל מנהלי ומפיקי הפסטיבל הזה.

אז נכון שכאן זה לא פורום משפטי, אבל בסך הכל ביקשתי עזרה וסיוע בהורדת פרסום של אירוע תרבות ולא כתבת עיתונות !!!, כך שלא צריכה להיות כל בעיה להפנות אותי לתוכנה שמאפשרת לעשות זאת.

25306yosef

New member
אף אחד לא יודע כיצד להוריד קובץ גרפי?

האם אף אחד לא יודע כיצד להוריד קובץ גרפי מתצוגת פלאש ?

25306yosef

New member
אתה לא רוצה לעזור, אז לא צריך...

אבל אולי יש אחרים שכן רוצים לעזור ומכירים תוכנה או תוסף שמורידים את תצוגת הפלאש לקובץ גרפי.

ואם ההודעות שלי וההקפצות שלי מפריעות לך, אתה רשאי לפנות למנהלת הפורום ו/או להנהלת הפורומים בתפוז ולבקש מהם שיחסמו אותי.

Shir Rose

New member
אני לא יודעת את התשובה

לגבי התוסף, וגם אין צורך להתעצבן.
כנראה שנושא זכויות היוצרים פה מפריע לאנשים, גם לי, ולכן זה עלה שאתה צריך לבקש רשות גם אם זו פרסומת.
כנראה שעשו את זה באיכות כזו למי שמוריד, כדי שלא יורידו..

למעלה