עזרה בהחלטה!!

ceowor

New member
עזרה בהחלטה!!

שלום לכולם,
אני בן 31, מעשן כבד וכבר איזה 10 שנים לא נגעתי בשום סוג של ספורט עד שהדבר התחיל להפריע לי בעליית מדרגות שילד קטן עושה אותם בצחוק
והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעשות ספורט, המטרה היא שיהיה לי כושר בלבד, אך ורק כושר.
כרגע אינני יכול להתאמן במכון כושר מחוסר זמן וריחוק המכון הכי קרוב אליי, אז חשבתי לקנות הליכון או אופני כושר ולהתחיל להתאמן, לאחר כמה חודשים אחרי שכבר ארגיש
שכבר יש לי כושר אוליי אשתדרג במנוי במכון כושר.
אז מה אתם אומרים וממליצים? הליכון (ולא ריצה בחוץ) או אפני כושר או משהו אחר?
שוב פעם, המטרה כושר בלבד.

trilliane

Well-known member
מנהל
הפורום הזה עוסק בהתעמלות אולימפית... לא רלוונטי לשאלתך

תציץ רגע בדיונים האחרים ותבין במה מדובר.

&nbsp
אבל בכל זאת, באופן בלתי מקצועי בעליל, אני אומרת שלושה דברים:
1. לא ברור למה הכוונה ב"כושר"; מה המטרה? אימון כוח (שרירים) או אירובי (לב-ריאה)?
&nbsp
2. רבים מתבלבלים, אבל "הליכון" זה של קשישים; אתה מתכוון למסילת כושר. לא הייתי משקיעה בקנייה, המכשירים הטובים יקרים, בזולים הייתי חושדת... בסופו של דבר רבים מהם הופכים למתקן לתליית בגדים בבית כי אנשים לא מתמידים. עדיף בעיניי כן ללכת לחדר כושר או להתחיל בפעילות ספורטיבית שלא מחייבת השקעה כספית ראשונית גבוהה, כדי לראות אם אתה באמת מצליח להתמיד.
&nbsp
3. אישית למדתי על עצמי שאני לא נהנית לעשות ספורט לבד וזקוקה למסגרת. לכן אני הולכת לחוגים ואז יש לי מחויבות קבועה, הדרכה, חברה וגיוון. לא פחות חשוב – משוב (מהמדריכים). גם במקרים שאני לא הולכת לחוג אני נפגשת עם אחרים באופן קבוצתי. אפילו אם אנחנו לא באותה רמה או לא מתרגלים יחד, עצם העובדה שאני לא לבד גורמת לי ליהנות הרבה יותר.
&nbsp

Cill

New member
התעמלות אולימפית?

זהו. עכשיו אני מבינה מה מפריע לי:
הפורום הזה שינה כיוון מ"התעמלות ואקרובטיקה" להתעמלות אולימפית.
חשוב להכניס נושאים, אפילו באופן יזום כדי שההתעמלות תהיה לכווווולם, ולא רק למביני דבר בחוקה האולימפית וכד'.
נושאים לדוגמה, שנראים לי חשובים - למה התעמלות אומנותית מצליחה יותר מהתעמלות קרקע ומכשירים? איך אפשר לעודד עוד בנות (ובנים) לעסוק בהתעמלות? איך לגרום להתמדה (למי שכבר התחיל)?

trilliane

Well-known member
מנהל
הספורט האולימפי שנקרא התעמלות, גם התעמלות אמנותית ואקרובטיקה

אל תיתפסי למילה "אולימפית", בסה"כ להבהיר לו בצורה קצרה ותמציתית למה השאלה שלו לא רלוונטית לפורום.

Tammie

New member
חברי הפורום הם אלו שקובעים אלו דיונים יהיו כאן

היו בפורום תקופות שדיברו יותר על אומנותית או אקרוטיקה.
הייתה תקופה שנכנסו לכאן מתעמלות צעירות ושאלו שאלות על לימוד אלמנטים.
&nbsp
את יותר ממוזמנת להתחיל דיון- אם זה יעניין אנשים הם יגיבו

Cill

New member
פורים

הנה, כתבתי נושאים - אבל אף אחד לא מגיב כי מי שהיה צריך הגיב כבר אולי לא פה.
אז הנה ננסה עוד משהו:
תחפושות לפורים - האם מי מכם מתחפש לאיזה שהוא נושא מתחום ההתעמלות? (למשל, שמש, צוקאהרה, מתעמלת רומניה, שופטת התעמלות? וכד') אם כן - נא להעלות תמונות לפורום!
שיהיה חג שמח ומבדח

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק, כתבת נושאים, לא פתחת דיון

את מוזמנת לנסות לפתוח דיון (טיפ: כותרת לבדה לא מספיקה בד"כ) ואז תוכלי להתלונן שלא מגיבים.
אגב, גם כשאני פותחת דיונים או שואלת שאלות לא תמיד מגיבים, אז מה?
אנשים מגיבים למה שמתאים להם, לא בהכרח למה שמתאים לי... והפורום הזה מועט משתתפים ותמיד היה כזה, לפחות בשנתיים-שלוש האחרונות שבהן אני מכירה אותו.
&nbsp
מעולם לא התחפשתי לנושא מתחום ההתעמלות, אני לא נראית כמו מתעמלת...
(ואיך מתחפשים לצוקהרה?
)

Cill

New member
הרחבת המעגלים

חברות וחברים,
אני לא מתלוננת. כוונותי רק טובות - להעשיר את הפורום בעוד נושאים - שאולי יביאו עוד מגיבים.
שווה לתת על זה את הדעת.
בעניין פורים - אולי למלא גרביונים בסמרטוטים ולסדר מן זוג רגלים כזה באוויר.
אולי ללכת עם איזה מקבילים מדורגים.
ואולי "סתם" למתעמלת - תחפושת שיכולה להיות קלאסית ויפה

trilliane

Well-known member
מנהל
את מוזמנת להעשיר את הפורום בעוד נושאים

ede1

New member
לא רק התעמלות אומנותית. התעמלות קרקע בנים מצליחים.

רק בנות שמשקיעות באמת את נשמה שלהן בהתעמלות קרקע לא ברמה מספיק טובה לתחרויות בינלאומיות.
אולי הגיע הזמן לשאול את השאלות להבין סיבות.

למעלה