עזרה בהיפר קישור הקובץ אצלי זה בעברית
E einat8 New member 5/1/10 #4 לחצתי על קונטרול הוא לא נותן אין את היד של הסמן עליו שמורה שאפשרי הדבר מה עושים
E einat8 New member 6/1/10 #8 לא קורא כלום רק כמו שאמרתי רק שאני לוחצת על העכבר הימיני ובסרגל היפר קשור כתוב שם פתח היפר קישור אז הוא נפתח לא רגיל כמו פעם העבודה די מעצבנת האמת כי כל פעם צריך לגשת לסרגל הזה כדי לפתוח אותו ככה היה היד אז בלחיצה קטנה והייתי בתוך ההיפר קישור מעצבן
לא קורא כלום רק כמו שאמרתי רק שאני לוחצת על העכבר הימיני ובסרגל היפר קשור כתוב שם פתח היפר קישור אז הוא נפתח לא רגיל כמו פעם העבודה די מעצבנת האמת כי כל פעם צריך לגשת לסרגל הזה כדי לפתוח אותו ככה היה היד אז בלחיצה קטנה והייתי בתוך ההיפר קישור מעצבן
י יהונתןטבת New member 6/1/10 #6 סתם מעניין אותי לדעת האם לפני שלחצת על CTRL סמן העכבר נמצא בדיוק במגבלות המחרוזת של ההיפר?
E einat8 New member 6/1/10 #7 כן עשיתי ראיתי שיש מה שנקרא סרגלהיפר קישור ואז בקליק על העכבר הימני רק דרכו הוא נפתח כלומר למהאינטר כמו שהיה עד כה
כן עשיתי ראיתי שיש מה שנקרא סרגלהיפר קישור ואז בקליק על העכבר הימני רק דרכו הוא נפתח כלומר למהאינטר כמו שהיה עד כה
X xslf New member 5/1/10 #3 אבל למה בשרשור חדש? ../images/Emo10.gif בכל מקרה, יש שם קישור, כמו שאפשר לראות. קונרטול+קליק אמור להעביר אותך אליו.
אבל למה בשרשור חדש? ../images/Emo10.gif בכל מקרה, יש שם קישור, כמו שאפשר לראות. קונרטול+קליק אמור להעביר אותך אליו.