עזרה בהכוונה להתנדבות אצל משפחה באנגליה

roni7245

New member
עזרה בהכוונה להתנדבות אצל משפחה באנגליה

היי לכולם, קוראים לי רוני, בת 23. השתחררתי לאחרונה מצה"ל (הייתי קצינה) ואני רוצה לטוס לאנגליה ל3 חודשים ולהצטרף למשפחה (לאו דווקא יהודית). בתמורה למגורים וכלכלה בסיסית אני מוכנה לעשות עבודות בית, שמירה על הילדים, טיפול בגינה, בע"ח וכו'. המטרה שלי כמו כן היא גם לשפר את האנגלית שלי ולכן אני מעדיפה לא להתגורר אצל משפחה דוברת עברית.
האם אתם מכירים משפחה כזו? אם לא, יש אתר של פורומים באנגלית שבו אוכל לפרסם את ההודעה שלי? דף בפייסבוק?
אני צריכה עזרה דחופה, אני מתכננת לטוס כבר במאי הקרוב. תודה!
אשמח לשמוע עצות בקשר לנסיעה אם יש לכם.

eladts

New member
את אזרחית של האיחוד האירופאי?

כי אם לא, אז מה שאת מתכננת לעשות לא ממש חוקי.

roni7245

New member
אין לי אזרחות אירופאית.

למרות שאני זכאית, זה תהליך ארוך. ואני מתכננת לטוס בתוך חודש.
אני לא מתכוונת לעבוד באנגליה, אלא רק להתארח אצל משפחה, ללא תשלום. מבירורים שעשיתי הבנתי שזה בגדר חוקי, במידה ואני לא מקבלת תשלום. זה נחשב כטיול.. אני מקווה שלא הטעו אותי.

eladts

New member
זו לא התהדבות ואת כן מקבלת תשלום

זה שהתשלום הוא לא בכסף אלא בשוה ערך (מגורים ומחייה) לא עושה את זה התנדבות.

roni7245

New member
אפשר גם יהודית..

אפילו רצוי. במידה והם לא ידברו איתי עברית!
אם אתה מכיר פורום כמו זה, רק של משפחות יהודיות או קהילות באנגליה, אשמח אם תצרף לי קישור.

גםאני5

New member
אפשר להרשם לסאמר סקול

והם "משדכים" אותך למשפחה מארחת. סוג האישור שתקבלי אמנם לא יאפשר עבודה באופן רשמי, אבל אני בטוחה שישמחו לעזרה בבית..

roni7245

New member
סאמר סקול זה לא קייטנה לילדים?

אני יודעת שזה קייטנה לילדים עד גיל 18.. אלא אם כן את מתכוונת למשהו אחר.. אשמח אם תשלחי לי קישור

גםאני5

New member
יש סאמר סקול למבוגרים, אבל זה לא זול

ממליצה לעבוד קשה ולחסוך ואולי לבדוק מחירים לקראת השנה הבאה.

John the Savage

New member
חייב להיות אנגליה?

מה שאת מתארת נכלל בהגדרה של עבודה כאו-פר. לכל מדינה יש תקנות שונות בעניין.

יש רק שתי קטגוריות שמאפשרות לזרים להיות או-פר באנגליה: אזרחי ה-EU, ואזרחי אחת המדינות שנכללות בתוכנית שמאפשרת לקבל ויזה מתאימה. יש רק 8 מדינות שנכללות בתוכנית הזו, וישראל אינה ביניהן.

מה שכן, דווקא ארה"ב מאפשרת לעבוד באופן חוקי כאו-פר לצעירים עד גיל 27, אם עושים את זה בצורה מסודרת דרך הסוכנות המתאימה.

למעלה