עזרה בהכוונה

shi551

New member
עזרה בהכוונה

שלום לכולכם! אני בת 24 נשואה ובהריון, אני כובדת כמזכירת מנכ"ל וממש לא טוב לי בעבודה, הן מבחינת המשכורת, היחס, והשעות המרובות. בעוד כ - 3.5 חודשים אצא לחופשת לידה, אני לא מתכוונת לחזור לעבודתי, ובזמן זה אני רוצה ללמוד משהוא שיוכל לעזור לי בעתיד, וכמובן לבוא בכיף לעבודה. חשבתי ללמוד יזמות ולהתחיל בעסק קטן שאוכל להתפרנס וגם לגדל את ילדתי, (בשעות אחר צהריים) חברת ניהול או חברה לניקיון משרדים/ בניינים. כמובן שהאופק שלי מאוד רחב ואני לא נעולה על שום דבר! יש לציין שיש לי בגרות חלקית, למדתי גרפיקה ממוחשבת בתקופת התיכון ואהבתי מאוד את המקצוע. אך לצערי זה לא מספיק כדאי לעבוד במקצוע זה, וכן, רוב התוכנות הגרפיות התקדמו. יש לי דימיון מפותח ויכולת ניהול כלכלי טוב. ועוד דבר שחשוב שאציין, רמת האנגלית שלי לא טובה,כמובן שזה אחד מהתוכניות שלי בעתיד לשפר את האנגלית, אך לפני הכל אני צריכה כיוון, לכן אני פונה אלכם בתיקווה לעזרה. תודה מראש מ.ש.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
את צריכה לתכנן הכל נכון...

החלטת לעזוב את העבודה-בסדר. את רוצה להקים עסק פרטי-את צריכה להתחיל ללמוד איך לעשות זאת, קודם כל ללמוד על איך להקים עסק, במה זה כרוך. לאחר מכן את צריכה להחליט במה יהיה העסק, כמה את מוכנה לסכן בשבילו. חברת ניהול או חברה לניקיון כרוכים בהרבה מאוד לימוד, עבודה קשה, תחרות והשקעה.

שינוי מקצועי

הי, מזל טוב על הלידה הקרבה ובאה. אני מבינה שאינך מעוניינת לחזור לאחר הלידה לעבודה הנוכחית. את מספרת שאהבת מאד לעסוק בגרפיקה ממוחשבת ולכן עולה לי השאלה, מדוע לא לנצל את חופשת הלידה וללמוד קורס מתקדם בגרפיקה כדי להשתלב בתחום לאחר חופשת הלידה. לגבי פתיחת עסק- את מעוניינת לעבוד עד אחה"צ ולא מעוניינת לעבוד שעות ארוכות ועסק דורש מחויבות ושעות ארוכות, לפחות בשלבים הראשונים. מה דעתך לפנות למט"י- מרכז לטיפוח יזמות , מוסד ציבורי ולא פרטי שדרכו ניתן לקבל ייעוץ לפתיחת עסק קטן. יש אפשרות להשתתף בסדנאות או להחליט על ליווי אישי של יועץ המתמחה בהקמת עסק קטן. בנוסף, יש בתפוז פורום של עבודה מהבית שבו תוכלי להתייעץ ולקבל תמונה יותר רחבה וגם רעיונות מיזמים אחרים, תוכלי לשאול שאלות ולקבל טיפים להתחלה. בהצלחה! אילת לבנון מאמנת אישית ויועצת קריירה

למעלה