עזרה בהכנה למבחן...

עזרה בהכנה למבחן...

שמואל א' : פרק ח': 1.מהם ההבדלים בין שלטון השופטים לשלטון המלוכה ? 2.מהם הסיבות לדרישת העם למלך ? 3.מהי תגובת שמואל ומהי תגובת ה'? 4.מהו משפט המלך ומהו חוק המלך? 5.משפט המלך בפרק ח': מהו תוכנו,מטרותיו,אמצעים רטוריים ולמי הוא מיועד... 6.חוק המלך י"ז פסוקים 14-20, מהו תוכנו, מטרותיו ולמי הוא מיועד... תהילים ע"ב: מזמור מלך-מהו תוכנו, מה מיוחד בחלוקתו לבתים ומה מציין כל בית, מהם התכונות החשובות הנדרשות ממלך המתוארות במזמור זה... פרק ט': אני צריכה הסבר כללי והסבר על ההכוונה האלוהית בבחירת המלך שיש בפרק זה. פרק י"א: ראשית פעולותיו של שאול כמנהיג- הסבר כללי של הפרק... פרק ט"ו: הסבר כללי של הפרק -מהי התנהגותו של שאול כמלך? -מהו חוק החרם במקרא? -איך חוטא שאול?(פרט את כל השלבים) --מה העונש שמקבל שאול? פרק ט"ז: הסבר כללי של הפרק -איך נעשת בחירתו של דוד למלך? -פסוק 7-מהו יתרון בחירת האל על פני בחירת האדם? -מהם קווי הדמיון בין המלכת דוד להמלכת שאול,ומה אפשר ללמוד מן המשותף בין המלכת דוד להמלכת שאול על התהוות המלוכה בישראל?? אני מאוד מאוד זקוקה לעזרה ואני מאוד מאוד מאוד מאוד הודה לכם אם תעזרו לי ....מחכה בקוצר רוח לתשובה (דרך אגב המבחן יהיה ביום שישי הקרוב 05.05.06)

demos

New member
זה אומר שאחרי יום שישי לא יעזור לך

אם יעשו בשבילך את השיעורים?

יש לי מבחן ...זה לא שיעורי בית

אלווי וזה היה שיעורי בית ...אבל מה לעשות זה מבחן ואין לי מספיק חומר לחזור עליו ואנ י לא מבינה את החומר אז ביקשתי עזרה...

תגובה

אם אתה חושב שאני מנסה לעבוד על מישהו אז אתה טועה אין לי שום כוונה לעבוד על מישהו אם זו היתה עבודה הייתי אומרת אבל זה מבחן ואני באמת זקוקה לעזרה ואין לי במי להעזר אז אני מחפשת עזרה באינטרנט ...

האמת שהיה אחלה

טוב היום היה לי מבחן בתנ"ך והלך לי טוב מאוד גם בלי העזרה שלכם ...הלך לי לא סתם טוב מאוד אלה הכי מצויין שיכול להיות.....ולמה אני אומרת את כל זה בישביל להגיד לכם שהפורום הזה ממש חרא....סליחה על הביטוי אבל מה זה שווה אם אתם לא יכולים לעזור ולא בוטחים בקוראים שלכם ...באנשים שנמצאים ומשתמשים בפורם שלכם ....חבל כי בהתחלה היה לי רושם טוב על הפורום אבל עכשיו הכל התחלף ואני כבר לא ממש רוצה להשתמש בו ...וסליחה שאני תוכנת לכם אבל הייתי חייבת להגיד את זה כי לדעתי זה פשוט בושה אז ביי לכם.........

פלגיה

New member
אני מצטערת שהרגשת ככה

אבל זה לא פורום לימודים ושיעורי בית. בכל אופן - טוב שהצלחת

למעלה