עזרה בהכנת טקס סיום בפולין..

einat6

New member
עזרה בהכנת טקס סיום בפולין.. ../images/Emo9.gif

שלום... עוד חודש וחצי ככה אנחנו טסים כמשלחת לפולין. והתנדבת להיות מארגנת טקס הסיום בפולין.. [עדין לא ידוע לי איפה יהיה הטקס עצמו] עד יום שלישי אני צריכה להגיש לאחראית אצלינו קטעי קריאה, שירה וכד'.. רציתי לבקש עזרה במציאת קטעי קריאה מרגשים, עצובים ושבעיקר יסכמו את המסע לפולין. שירים והריקודים ניראה לי שזאת קצת פחות בעיה. תודה מראש

וואי...

קודם כל המון בהצלחה!!!! גם בננסיעה עצמה- אבל גם בהכננת הטקסים.... יהיה הרבה יותר פשוט וקל לתת לך המון קטעים מרגשים ולוידעת מה- אם תגידי באיזה מקום את הולכת לעשות את הטקס שלך.... אצלנו בכל מקום קבוצה אחרת עשתה טקס עם קטעים ושירים והכל... אז אם תגידי על מקום מסויים- זה באמת יהיה הרבה יותר קל. אגב, שירים? סבבה- היה לנו טקס אחד אפילו שהקבוצה שעשתה את הטקס- שרה ביידיש.... אבל ריקודים??? בכל מקרה בהצלחה!!!! [עוד אגב, אם את לוידעת ובכל זאת את מחפשת מהר- למרות שחודש וחצי זה ים זמן, תכנסי לאתר של "יד ושם" למקום שנקרא חינוך או משו, ויש שם טקסים מוכנים...]

einat6

New member
תודה! =]

המקום שבו יערך טקס הסיום הוא פלשוב. לא אמרתי את זה לפני כי לא ידעתי
רק היום הודיעו לנו.. מממ כן שירים קצת פחות בעיה ניראה לי וריקוד גם.[ אני במגמת מחול.. ויש אצלינו הרבה שיודעות לרקוד] אז אני צריכה עזרה דיי עם קטעי הקריאה.. תודה מראש =]

motherhood

New member
הנה לינק לכל השירים על יום השואה

או לפחות רובם, כולל המילים.

למעלה