עזרה בהכנת מילוי

קישלורן

New member
עזרה בהכנת מילוי ../images/Emo101.gif

נשארו לי קוביות של תפו"א עם בצל וטימין מהצהריים. אני רוצה להפוך את זה למילוי לבצק עלים. יש לי קופסת פיטריות משומרות במידת הצורך. מה הלאה ?
 
קיש, לא כ"כ מתאים לעטוף את תפו"א,

שזה בפני עצמו בצק, למילוי בצק עלים או כל בצק אחר, להיפך תעשי מהתפ"א פירה ותמלאי אותם בבשר או בגבינה (כמו קובה) לוקחים קצת מהתפו"א עושים חור עם הבוהן ממלאים וסוגרים כמו כדור. את יכולה להוסיף למלית מעט אגוזים או שקדים ואחר"כ לטגן בשמן עמוק. למעלה תמצאי מתכון בשם פסטלים שאני נתתי.
 
חייבת להוסיף הרבה בולגרית בכדי שלא

יאכלו רק תפ"א. לטגן הרבה בצל להוסיף את הפטריות לקרר ולהוסיף את תפו"א והבולגרית אם יש לך קצת חציל קלוי או סלט חציל קלוי יעזור. לפתוח את בצק העלים דק.
 
למעלה