עזרה בהכנת סט

idanLANA

New member
עזרה בהכנת סט

יש לי מסיבה שאני הולך לתקלט בה סגנון המוזיקה בה הוא טראנס וקלאב טראנס וחשבתי על שילוב של נוסטלגיות במוזיקה וטרקים חדשים.כל סט נע בין שעה לשעה וחצי. הכנתי רשימה קטנה שבה תוכלו לעזור לי בהכנת הסט {איזה טרקים לשים איזה להוריד } קלאב טראנס: Lost Witness-Love Again (Airbase Remix) Ferry Corsten-i love you Rank 1 - Opus 17 (original mix) DEEP DISH-SAY HELLO (Paul van Dyk Remix) Rank 1 - Its Up To You (Dumonde Rmx) 4 Strings-Take Away Into The Night Robert Gitelman-Children Of The Sun טראנס: M.o.r.p.h. - Creatures (g and m project rmx) Out of Grace-140BPM__G & M Project Remix astrix-tel aviv infected mushroom-Cities Of The Future (Time Lock Rmx) saltwater-The Legacy (Alphazone Mix)-התלבטתי אם לשים זה יותר בכיוון של קלאב טראנס אבל תגידו אתם The Muses Rapt - Spiritual Healing (Domi & Jurg Remix astrix-chaos אודה לכם על התגובות

דור דקל

New member
היי עידן

טעמו האישי של הדי ג'יי הוא מה שמיחד אותו, ולכן אני לא רואה מדוע יש טעם לערב טעמם של אחרים. אם אתה אוהב את הטרקים האלה וחושב שהם מתאימים - נגן. חוצמזה, אם אתה הולך להרקיד אנשים, ההמלצה שלי היא לא להנעל על סט. שום דבר לא חתום וגמור עד שאתה לא מגיע למקום ומקבל את ה-feel מהאנשים ומהמקום עצמו. בהצלחה

למעלה