עזרה בהכנת עבודה על ילדות בשואה

בובי29

New member
עזרה בהכנת עבודה על ילדות בשואה

שלום רב, אני מכינה עבודה אקדמאית בנושא הנ"ל, אשמח אם תשתפו אותי בחומרים בנושא תודה הילה

schlomitsmile

Member
מנהל
מה את רוצה לדעת? מה מעניין אותך? איזה שאלות מעסיקות אותך בעקבות החומר שכבר קראת/סרטים שצפית/אנשים שדיברת איתם?

בובי29

New member
אני מכינה עבודה בנושא

כך שכל חומר יעזור על מנת ללמוד את הנושא וממנו לבנות את העבודה

schlomitsmile

Member
מנהל
לא הבנת אותי...ואולי דבריי לא היו ישיריםמספיק כוונתי היתה להציע לך לחקור קצת בעצמך לפני שאת פונה לעזרה. גרשון נתן לך התחלה. במינימום מאמץ תוכלי להמשיך בעצמך, אם הנושא באמת חשוב לך. ואז, אם תבואי עם שאלות ממוקדות, זה גם יהיה יעיל יותר, וגם יעורר יותר מוטיבציה לעזור לך. אם תקראי את השירשור למטה, תביני טוב יותר את כוונתי. ../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

iwit

New member
אם תוכלי למקד את הנושא קצת יותר זה יועיל...

'ילדות בשואה' זה נושא ענק. אני מציעה לך להעיף מבט בספר 'חיילי עופרת' של אורי אורלב, שצריך להיות בכל ספרייה רגילה או אוניברסיטאית, ולבדוק אם זה מעניין אותך- זאת עדות די יחודית מנקודת מבט של ילד בגטו ורשה ואח"כ בברגן-בלזן.

תהיי ממוקדת יותר

ואעזור לך למצוא מרואינים לעבודה שלך. בהצלחה וכל טוב.

friend9

New member
רשימה קצרה של ספרים

בשלב הזה, כל עוד לא פירטת את הנושא, בעיקר זכרונות: נער כותב בין החומות :מחברות מגטו לודז’ /אברהם ציטרין. 2003. יורק ואניה: נעורים בשלכת /מרים עקביא. 2000. זכרונות המחברת מילדותה בשואה. Acts of memory :Cultural recall in the present. 1999. כולל על נושא זכרונות ילדות מהשואה. אל רפסודות בתהום / שרה אבינון. 1998. אוטוביוגרפיה, עם זכרונות מהילדות בשואה. במסתור :ילדים בתקופת השואה בצרפת / נעמי מורגנשטרן. 1998. לא נפרדתי מהם /חווקה פולמן-רבן. 1998. זכרונות ילדות מהשואה. קרעים :זכרונות ילדות 1939-1948 /בנימין וילקומירסקי. 1996. על ילדים בשואה. נעורים בשלכת /מרים עקביא. 1982. סיפור אוטוביוגרפי, על קורות המחברת ואחיה בשואה סיפור אוטוביוגרפי, על קורות המחברת ואחיה בשואה.

למעלה