עזרה בהסרת InternetExplorer7 BETA 2

גֶפילטע

New member
עזרה בהסרת InternetExplorer7 BETA 2

אהלן אהלן, מסובך להסיר את בטא 2... לא חובה לקרוא את הלינק הבא כדי לסייע לי, אבל הנה כמה פתרונות לזה (פתרון אחד - המאמר הראשי שנראה לי שנכתב ע"י מישהו ממיקרוסופט, ועוד כל מיני פתרונות של הגולשים למי שהראשון לא עובד לו, בתגובות למאמר: http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/29/650033.aspx הפתרון הכי חביב ונגיש הוא זה: # re: Uninstalling IE7 Beta Releases Friday, June 30, 2006 5:46 AM by eshcorp >>Ok I too deleted my un-install files, but >>managed to find a way to proceed. >> >>Copy the un-install directory off another >>machine that had IE 7.0 Beta 2 installed >>then run spuninst manually. Worked like a >>charm. Some of us don't have other machines, can you please upload the uninstall directory for beta 2 somewhere and give us the links? יש לי במחשב את הספריה, אבל לא את הקובץ spuninst.exe. אם יש לך על המחשב את בטא 2 (דווקא 2), ויש לך על המחשב את הקובץ הבא: %windir%\$NtUninstallie7beta2$\spuninst\spuninst.exe כלומר c:\windows\$NtUninstallie7beta2$\spuninst\spuninst.exe (צריך להציג קבצים מוסתרים כדי למצוא את זה) אז אנא שלח את התיקיה $NtUninstallie7beta2$ כולה כקובץ זיפ/ראר. אפשר לשלוח ל[email protected], או להעלות לכאן (נראה לי שאי אפשר להעלות קובץ זיפ, אז צור זיפ ואז שנה את הסיומת ל-doc למשל. לא הצלחתי למצוא את התיקיה הזו באינטרנט. חן חן

סורי, אך ממש לא הבנתי,

מה פשר ההודעה הזו?! ומה פשר פרסום האימייל עם שליחת קבצים?!

ועוד דבר חשוב->

לי היה IE B2 ולא היתה לי שום-בעיה להסרה. וכמובן, שהייתי חייב לבצע זאת, בכדי להתקין את ה-IEB3

למעלה