עזרה בהפעלת מגדיל טווח אינטרנט כמו בתמונה המצ"ב

hammi

New member
עזרה בהפעלת מגדיל טווח אינטרנט כמו בתמונה המצ"ב

האם יש למישהו מגדיל טווח כמו זה שמוצג בתמונה? אשמח להיוועץ איתו...

hammi

New member
עזרה בהפעלת מגדיל טווח אינטרנט

הדגם נקרא כך:
300Mbps Bendable USB WiFi Range Extender Mini Portable
Repeater Adapter WiFi Range
רכשתי את הכלי לאחרונה בחו"ל. ביצעתי את כל הוראות ההפעלה שנשלחו אבל שוב ושוב אני מקבל הודעה ולפיה: "אינטרנט לא זמין". אינני מבין מדוע...

cheif

Member
מנהל
אולי זה יסייע

כמו הרבה מוצרים סיניים, נראה שלמוצר הזה אין אבא או אמא ואין ממש חוברת התקנה מסודרת. הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא, נמצא באתרי המכירה - למשל כאן - https://www.aliexpress.com/item/Cli...-Adapter-WiFi-Range-Signal/1000005703865.html

לפי ההסבר הלקוני, אתה צריך לחבר את המתאם למקור מתח. בשלב הבא, מהטלפון החכם שלך אתה צריך לחפש רשת אלחוטית בשם WIFI+ ולתהחבר אליה. בשלב השלישי, אתה צריך להיכנס בדפדפן לכתובת 192.168.19.252.

כתוצאה מכך יוצג לך מסך עם כל הרשתות האלחוטיות בסביבה שלך. עכשיו, אתה צריך לבחור את ה-SSID של הרשת האלחוטית שלך, להקליד את הסיסמא שלה ולבדוק את מצב הנוריות על המתאם.

אם הנורית כחולה - הכל תקין. אם היא צהובה, המתאם קרוב מדי לנתב ואם היא אדומה, הוא רחוק מדי מהנתב.

hammi

New member

ראשית, תודה לך על הטירחה ועל הזמן שהקדשת על מנת לסייע בעדי.
שנית, חייב להודות שהמוצר הזה שרכשתי בסין יש אבא ואמא. עם זאת, מדריך ההפעלה ששלחו אלי לא היה מדויק ולכן לא יכולתי להפעילו. חייב לציין כי פניתי מספר פעמים לספק והוא השיב לי באדיבות אך השיח בינינו היה שיח חירשים ולכן לא יכולתי להפעיל את המכשיר.
ושוב תודה, בזכותך מגדיל הטווח הפך לשמיש!!!

cheif

Member
מנהל
טוב לשמוע

אני שמח שההדרכה שלי עזרה ושהמתאם שמיש.

למעלה