עזרה בהקמת חנות טבע...

tevashop

New member
עזרה בהקמת חנות טבע...../images/Emo75.gif

אני מתכנן לפתוח חנות טבע בעוד מספר חודשים... אשמח לקבל את עזרתכם ועצתכם לגבי הנושאים הבאים: מיקום... צרכי השוק אם מכירים.. מרווחים... סיכונים מיוחדים... רשיונות נידרשים לפתיחת העסק... תנאי ספקים... וכל דבר שלדעתכם יכול לעזור... אשמח אם בעל עסק פעיל יפנה אליי למייל (מתחייב לא להתחרות איתו באותו אזור)... תודה מראש וחג שמח...

tevagil

New member
מציע את ניצת הדובדבן

אני מציע לך לפנות לרשת ניצת הדובדבן. כדאי לך לעבוד איתו בשיתוף פעולה הדוק. ככה תוכל להפעיל מיד את החנות.

moshep1

New member
עזרה בהקמת חנות טבע

שלום וחג שמח. התחשיב הקצר שנעשה קרוב מאד למציאות. קח בחשבון כי היום השוק קשה ואנשים אינם מכניסים יד לכיס כל כך בקלות לרכישת מוצרים יקרים יחסית. יחד עם זאת - נישה מיוחדת יכולה להיות מעניינת. אני קשור לתחום מעניין וכדאי אולי להחליף כמה מילים . נא צור עמי קשר 052-705665 משה

tevashop

New member
איך ייתכן

בהנחה שהתחשיב קרוב למציאות... איך בכל זאת קיימות חנויות של טבע... משהו לא מסתדר פה...לאורך זמן זה לא יכול לעובד... יש משפט שאומר שאפשר לעבוד על כל האנשים חלק מהזמן...חלק מהאנשים כל הזמן...אבל על כל האנשים כל הזמן פשוט אי אפשר... אז בסדר...המצב קשה...ושנה אחת הם הכניסו יד לכיס...ובשנה השניה... לקחו הלוואה...אבל בשלישית הם צריכים ליפול... בקיצור המסקנה שלכם היא... שחנות טבע לא כדאי לפתוח כי במקרה הטוב היא תחזיר את ההשקעה... ואתם שולחים אותי לפתוח עוד פיצוציה....

למעלה