עזרה בהקמת רשת עם ADSL

guyk11

New member
עזרה בהקמת רשת עם ADSL

אהלן ! כרגע יש לי אינטרנט רגיל, ו2 מחשבים אני רוצה לשכנע את אמא שלי שתעשה לי רשת למחשבים וADSL ואז אני לא יריב עם אחותי כל הזמן על מי יהיה מחובר, כי שנינו נוכל להיות מחוברים בו זמנית, בטח כולכם מכירים את הבעיה המעצבנת... אני רוצה לדעת כמה דברים 1.כמה עולה סה"כ לחודש להיות מחובר לאיידיאסל ? 2.מה העלות של עשית רשת ביתית ? HUB כבלים ו2 כרטיסי רשת 3. איפה אני יכול להשיג בזול את החלקים ? 4.האם אני יכול בעצמי לעשות את הרשת, או שאני צריך טכנאי... 5.שחכתי, כמה עולה ההתקנה החד פעמים ? המודם,ובזק שיעשו לי את החיבור, בהחנה שאני לא צריך כרטיס רשת... אני יודההההה לכם יהודים טובים אם תעזרו לי ! אני במצב כשה, אין לי כמעט אינטרנט בגלל אחותי....

guyk11

New member
אם יש לך אייסיקיו 82601728...

אם יש לך אייסיקיו ותרצה לעזור לי, זה המס´ שלי: 82601728 תודה .....גיא

eladts

New member
הרבה שאלות ../images/Emo13.gif

אז ממש בקצרה: 1. לפחות 99 ש"ח בחבילה הזולה של בזק + $17 באקוונט. 2. HUB- בערך 150 ש"ח לפשוטים ביותר (זה מספיק). כרטיס רשת בערך 60 ש"ח להכי פשוטים. 3. איפה שקונים בזול מחשבים. תנסה את אקסלנט ופלונטר אם אתה רוצה להזמין ברשת. 4. תלוי מה רמת הידע שלך וכמה אתה מוכן ללמוד. 5. התקנה חד פעמית זה 300 ש"ח. מודם זה 400 ש"ח או שאתה שוכר אותו ב20 ש"ח לחודש. אם אתה רוצה שטכנאי יתקין לך את החיגן (המיותר) של בזק זה עוד 171 ש"ח - עבור עבודה טיפשית של 2 דקות שיש פה הוראות ברורות איך לעשות לבד
מה שכן תצטרך זה אחד מהפתרונות לשיתוף אינטרנט. אבל בכבלים של מת"ב למשל שיתוף האינטרנט עובד "מעצמו" ללא שום הגדרות מיוחדות ולכן אולי כדאי לך לחכות לכבלים בסופו של דבר.

guyk11

New member
כמה שאלות שלא הבנתי:

1.אקוונט זה טוב ? זאת אומרת, לא יהיו לי בעיות איתם ? 2.מזה פתרונות שיתוף ? אם אני עושה HUB, ואני מחבר אליו את 2 המחשבים ואת המודם, אני שם תוכנה על כל מחשב ויש לי שיתוף אינטרנט..... 3.מתי יצא אינטרנט בכבלים ? ואני לא במת"ב, אני בערוצי זהב

eladts

New member
אז ככה

1. טוענים שהם דיי איטיים בשעות העומס. 2. מה שאתה מציע זה אופציה אחת, יש עוד אופציות. 3. תלוי את מי אתה שואל
בגדול, בקרוב...

למעלה