עזרה בהרשמה לפייפל

raanan30

New member
עזרה בהרשמה לפייפל

היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!

latingate

New member
הסבר..

הקוד יופיע בדף החשבון של כרטיס האשראי שלך או בפירוט הפעולות שלך המופיע באתר האינטרנט של חב' כרטיס האשראי שלך. יהיה לך חיוב מ-PAYPAL שיהיה כתוב משהו כמו PAYPAL1234. במיקרה זה הקוד זה 1234 ואותו תצטרך להזין באתר PAYPAL ואז החשבון שלך יופעל.

roeeya

New member
לגבי רפיד שר, טריק יפה:

תתחבר ב FREE תוריד את הקובץ הראשון. אחרי שאתה מוריד תתנתק מהאינטרנט (אם אתה מחובר קבוע תנתק את החשמל מהמודם ותחבר שוב אחרי כמה שניות) תיכנס שוב לרפיד שר ותוריד את הקובץ הבא. עובד יופי :)

roeeya

New member
אתר שאוגר כל מיני קבצים ותוכנות

ולוקח כסף על ההורדות

aviyajb

New member
אגב תמכור תמכור , שחקת במשחק של קוואסקי?

קאשפלואו? אני שוקל לקנות אותו, אך הוא מאוד יקר. יש המלצות?

אגב?

אגב באיזה הקשר? יש לי את המשחק והוא נחמד מאוד...ניתן להוריד גרסאות און-ליין שלו בלי בעיה

roeeya

New member
יש גירסא "חינמית" שלו באימיול

גם של CASHFLOW 101 וגם של 202. משחקים נחמדים, די ממצים את עצמם אחרי כמה פעמים. 202 יותר נחמד. 101 קל מאוד אחרי המשחק השני

Nunatak

New member
אם מורידים הרבה זה לא נוח.

יש לי פרימיום כבר כמה חודשים, שווה כל אגורה.

roeeya

New member
נכון, ובמידה ולא הייתי עני מרוד

הייתי שוקל גם מנוי

למעלה