עזרה בהרשמה..

abcd80

New member
עזרה בהרשמה..

היי שוב! קיבלתי היום מכתב ממדור סטטוס שאישר את העברתי לקמפוס וכתוב שצריך ללכת למדור תל"מ לקבל חומר הרשמה וללכת גם למדור שכ"ל לקבל שובר תשלום..אז תגידו אנשים מה עושים במקרה כזה??לאן ללכת קודם ומה צריך להביא?? אני רוצה לגמור הכל ביום אחד והאם צריך להירשם כבר באותו יום או שנותנים לי תאריך מאוחר יותר להרשמה? תודה מראש..!

chayahd99

New member
אז ככה...

במדור תל"ם יתנו לך את החוברת של נוהלי ההרשמה. במדור שכ"ל תקבלי שובר תשלום. עד כאן, לא משנה באיזה סדר את עושה את זה. בחוברת ההרשמה כתוב באיזה יום את צריכה לבוא לסדר מערכת. את החלוקה לימים תוכלי לראות גם בלוח האירועים של הפורום. ניתן לבוא בימים שאחרי התאריך שהקצו לך, אך א"א לבוא לפני. ביום שבו את מגיעה לסדר את המערכת את צריכה להביא את שובר התשלום לאחר שהוא שולם, רק אז תקבלי את התלש-קל. עם התלש-קל את הולכת למחלקות השונות לפי הסדר: מקצוע ראשי, מקצוע משני, יהדות וכו. במחלקות ימלאו את פרטי הקורסים שאליהם את נרשמת. את התלש-קל לוקחים לנקודת ההזנה של מדור תל"מ, בד"כ בבניין מחשבים, שם מזינים את הקורסים למחשב ומוציאים לך אישור מודפס. זה הכול, לא כ"כ מסובך. ואם יש עוד שאלות - תרגישי חופשי לשאול

abcd80

New member
תודההההה../images/Emo24.gif

על ההסבר הארוך זה יעזור לי.. נראה שאצטרך להגיע מוקדם בבוקר כדי להספיק הכל ולגמור את כל זה כבר. אז שיהיה לך ולכל חברי הפורום סופשבוע מקסיםם אני יורדת לאילת מחר ונתראה בפורום ביום א' ועד אז להתראותתת

למעלה