עזרה בהתמודדות מול סמסונג ישראל - תביעות קטנות
שלום חברים
הרומן שלי עם סמסונג נמשך כבר כמעט שנה.
לפני מעל חצי שנה הגשתי תביעה בבית המשפט המשפט לתביעות קטנות כנגד "סאני תקשורת". כאשר לפני כן פניתי למועצה לצרכנות אך ללא הועיל (סמסונג נתנו תשובה שלא סיפקה אותי כלל).
לפני חודש פתחתי את הפוסט הבא בפורום צרכנות:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/66/179818950[/URL]...
ואת הפוסט הבא פה בפורום חוק ומשפט
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/145/179820121/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98[/URL]
בו אני מסביר שקיבלתי כתב הגנה וכי סאני תקשורת טוענת שהיא כבר לא קיימת,
ובעצם תבעתי את המקום הלא נכון (הייתי אמור כביכול לתבוע את סקיילקס) וש"אין יריבות ביני הנתבעת" וכו' וכו'
אז הגשתי תיקון כתב תביעה
הוספתי את הנתבעת השנייה (כעת התביעה עומדת כביכול גם כנגד סקיילקס וגם כנגד סאני תקשורת - שבכל מקום הם כתובים כחברה אחת גם ככה..).
בנוסף - לגבי טענות כמו "שאין יריבות ביני לבינם - ותבעתי את החברה הלא נכונה"
השבתי וצירפתי את התכתבותי עם נציג המועצה לצרכנות, ששם - שחור על גבי לבן כתובה הפשרה שסאני תקשורת ניסתה להגיע איתי
וחתום "מר פלוני אלמוני מנהל פניות ציבור בחברת סאני תקשורת בע"מ " .
כך שטענה כמו "בין התובע לסאני תקשורת אין כל קשר" הוא שקרי לחלוטין.
מסתבר שסמסונג ישראל הם פשוט חבורה של אפסים שלא בוחלים בשום אמצעי
בכתב ההגנה החדש שהם הגישו לבית המשפט, הם כותבים ש
אין סאני תקשורת יותר. סאני תקשורת התאחדה עם סקיילקס.
ממשיכים לטעון שאין קשר ביני לבינם ואין שום יריבות ביני לבינם
וקינחו בטענה ש "מר פלוני אלמוני לא קיים, ואין אדם כזה ולא היה אדם כזה בחברה שלהם" ואם אני אמשיך (התובע) את "ההתעקשות הזאת בתביעה" הם ידרשו מבית המשפט לפסוק את כל ההוצאות משפט.
ואני שואל
WHAT THE FUCK ?!?!!?!?!!?!?
איך הם טוענים שאין אדם כזה אם הרי זו התשובה שהם בעצמם מסרו בזמנו למועצה לצרכנות, בחודש אפריל האחרון.
מה לעשות במצב כזה? להתקפל ולוותר להם? זה כבר ממש על עיקרון!
פשוט חוצפנים.
אני ממש לא יודע מה לעשות
החשש הכי גדול שלי זה שעכשיו אצטרך להוציא מהכיס שלי כמה אלפי שקלים על הוצאות משפט עבורם.. כי זה הדבר האחרון שמתחשק לי, אני סטודנט ואין לי גם ככה שקל על התחת, בטח שלא לשלם להם על הוצאות משפט..
אשמח לעזרה והכוונה
תודה רבה
שלום חברים
הרומן שלי עם סמסונג נמשך כבר כמעט שנה.
לפני מעל חצי שנה הגשתי תביעה בבית המשפט המשפט לתביעות קטנות כנגד "סאני תקשורת". כאשר לפני כן פניתי למועצה לצרכנות אך ללא הועיל (סמסונג נתנו תשובה שלא סיפקה אותי כלל).
לפני חודש פתחתי את הפוסט הבא בפורום צרכנות:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/66/179818950[/URL]...
ואת הפוסט הבא פה בפורום חוק ומשפט
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/145/179820121/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98[/URL]
בו אני מסביר שקיבלתי כתב הגנה וכי סאני תקשורת טוענת שהיא כבר לא קיימת,
ובעצם תבעתי את המקום הלא נכון (הייתי אמור כביכול לתבוע את סקיילקס) וש"אין יריבות ביני הנתבעת" וכו' וכו'
אז הגשתי תיקון כתב תביעה
הוספתי את הנתבעת השנייה (כעת התביעה עומדת כביכול גם כנגד סקיילקס וגם כנגד סאני תקשורת - שבכל מקום הם כתובים כחברה אחת גם ככה..).
בנוסף - לגבי טענות כמו "שאין יריבות ביני לבינם - ותבעתי את החברה הלא נכונה"
השבתי וצירפתי את התכתבותי עם נציג המועצה לצרכנות, ששם - שחור על גבי לבן כתובה הפשרה שסאני תקשורת ניסתה להגיע איתי
וחתום "מר פלוני אלמוני מנהל פניות ציבור בחברת סאני תקשורת בע"מ " .
כך שטענה כמו "בין התובע לסאני תקשורת אין כל קשר" הוא שקרי לחלוטין.
מסתבר שסמסונג ישראל הם פשוט חבורה של אפסים שלא בוחלים בשום אמצעי
בכתב ההגנה החדש שהם הגישו לבית המשפט, הם כותבים ש
אין סאני תקשורת יותר. סאני תקשורת התאחדה עם סקיילקס.
ממשיכים לטעון שאין קשר ביני לבינם ואין שום יריבות ביני לבינם
וקינחו בטענה ש "מר פלוני אלמוני לא קיים, ואין אדם כזה ולא היה אדם כזה בחברה שלהם" ואם אני אמשיך (התובע) את "ההתעקשות הזאת בתביעה" הם ידרשו מבית המשפט לפסוק את כל ההוצאות משפט.
ואני שואל
WHAT THE FUCK ?!?!!?!?!!?!?
איך הם טוענים שאין אדם כזה אם הרי זו התשובה שהם בעצמם מסרו בזמנו למועצה לצרכנות, בחודש אפריל האחרון.
מה לעשות במצב כזה? להתקפל ולוותר להם? זה כבר ממש על עיקרון!
פשוט חוצפנים.
אני ממש לא יודע מה לעשות
החשש הכי גדול שלי זה שעכשיו אצטרך להוציא מהכיס שלי כמה אלפי שקלים על הוצאות משפט עבורם.. כי זה הדבר האחרון שמתחשק לי, אני סטודנט ואין לי גם ככה שקל על התחת, בטח שלא לשלם להם על הוצאות משפט..
אשמח לעזרה והכוונה
תודה רבה