עזרה בהתמודדות מול סמסונג ישראל - תביעות קטנות

Orh1989

New member
עזרה בהתמודדות מול סמסונג ישראל - תביעות קטנות

שלום חברים

הרומן שלי עם סמסונג נמשך כבר כמעט שנה.
לפני מעל חצי שנה הגשתי תביעה בבית המשפט המשפט לתביעות קטנות כנגד "סאני תקשורת". כאשר לפני כן פניתי למועצה לצרכנות אך ללא הועיל (סמסונג נתנו תשובה שלא סיפקה אותי כלל).

לפני חודש פתחתי את הפוסט הבא בפורום צרכנות:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/66/179818950[/URL]...
ואת הפוסט הבא פה בפורום חוק ומשפט
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/145/179820121/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98[/URL]

בו אני מסביר שקיבלתי כתב הגנה וכי סאני תקשורת טוענת שהיא כבר לא קיימת,
ובעצם תבעתי את המקום הלא נכון (הייתי אמור כביכול לתבוע את סקיילקס) וש"אין יריבות ביני הנתבעת" וכו' וכו'

אז הגשתי תיקון כתב תביעה
הוספתי את הנתבעת השנייה (כעת התביעה עומדת כביכול גם כנגד סקיילקס וגם כנגד סאני תקשורת - שבכל מקום הם כתובים כחברה אחת גם ככה..).
בנוסף - לגבי טענות כמו "שאין יריבות ביני לבינם - ותבעתי את החברה הלא נכונה"
השבתי וצירפתי את התכתבותי עם נציג המועצה לצרכנות, ששם - שחור על גבי לבן כתובה הפשרה שסאני תקשורת ניסתה להגיע איתי
וחתום "מר פלוני אלמוני מנהל פניות ציבור בחברת סאני תקשורת בע"מ " .
כך שטענה כמו "בין התובע לסאני תקשורת אין כל קשר" הוא שקרי לחלוטין.

מסתבר שסמסונג ישראל הם פשוט חבורה של אפסים שלא בוחלים בשום אמצעי
בכתב ההגנה החדש שהם הגישו לבית המשפט, הם כותבים ש
אין סאני תקשורת יותר. סאני תקשורת התאחדה עם סקיילקס.
ממשיכים לטעון שאין קשר ביני לבינם ואין שום יריבות ביני לבינם
וקינחו בטענה ש "מר פלוני אלמוני לא קיים, ואין אדם כזה ולא היה אדם כזה בחברה שלהם" ואם אני אמשיך (התובע) את "ההתעקשות הזאת בתביעה" הם ידרשו מבית המשפט לפסוק את כל ההוצאות משפט.

ואני שואל
WHAT THE FUCK ?!?!!?!?!!?!?
איך הם טוענים שאין אדם כזה אם הרי זו התשובה שהם בעצמם מסרו בזמנו למועצה לצרכנות, בחודש אפריל האחרון.

מה לעשות במצב כזה? להתקפל ולוותר להם? זה כבר ממש על עיקרון!
פשוט חוצפנים.
אני ממש לא יודע מה לעשות
החשש הכי גדול שלי זה שעכשיו אצטרך להוציא מהכיס שלי כמה אלפי שקלים על הוצאות משפט עבורם.. כי זה הדבר האחרון שמתחשק לי, אני סטודנט ואין לי גם ככה שקל על התחת, בטח שלא לשלם להם על הוצאות משפט..

אשמח לעזרה והכוונה

תודה רבה

Orh1989

New member
מצרף צילום של תגובת סאני תקשורת לתיקון כתב התביעה שלי:

אתה מבין את הסתירה בתגובה שלהם?

"חברת סאני תקשורת (1994) בע"מ (להלן: "הנתבעת") מתכבדת לפנות אל בית המשפט ולהגיש בזאת את תגובתה..."
&nbsp
אם היא לא קיימת אז מי פונה לבית המשפט? מי חתום על הבקשות מטעמה?
ולטובת מי ייפסקו הוצאות משפט אם אין גוף כזה בכלל?
&nbsp
חברה (או כל אישיות משפטית אחרת) לא יכולה לפנות בשם עצמה לבית המשפט ולטעון שהיא לא קיימת. מי מייצג אותה? ומי הסמיך אותו לייצג אותה אם היא בכלל רוח רפאים?
מי ייפה את כוחו של החתום על אותה תגובה, להגיש את התגובה הזו בשם סאני תקשורת?
&nbsp
בכל מקרה צריך לראות את הסדר הנושים ולהבין באיזו מסגרת הוא ניתן, מדוע היה צורך בהסדר נושים מקום בו החברה נמכרה או מוזגה עם חברה אחרת, ובכל מקרה אם סקיילקס נמצאת בתביעה אז לא ברור מה הסיפור שלהם. אני לא ציני כשאני אומר "לא ברור מה הסיפור שלהם" - באמת צריך לבדוק מה קרה שם כדי להבין מה הם רוצים.
&nbsp
ניסיתי לדבר עם הגורם המייצג? להבין ממנו בצורה קצת יותר רצינית מה הוא טוען?

Orh1989

New member
תגובה

שלום ערן ותודה על התגובה.
אכן סקיילקס גם נמצאת בתביעה,
כאשר הגשתי את תיקון לכתב התביעה בעצם הוספתי גם את סקיילקס לנתבעים - כנתבעת מספר 2.
אני לא מבין את הטענה שהחברות מוזגו, אם אכן מוזגו איך יש ח.פ שונה לכל אחת מהן?
ואם הן מוזגו הרי שתביעה כנגד סאני תקשורת שקולה לתביעה כנגד סקיילקס ולהפך, לא?

הם טוענים שסאני תקשורת רוח רפאים.
אבל שוב, כאשר המועצה לצרכנות פנתה אליהם, סאני תקשורת השיבו (!) ולא סקיילקס,
ועל תגובה סאני למועצה לצרכנות כתוב "בברכה פלוני אלמוני מנהל פניות ציבור בסאני תקשורת בע"מ " . איך החברה רוח רפאים אם יש להם מנהל פניות ציבור? ואיך הם טוענים שאותו פלוני אלמוני לא קיים ולא היה קיים?
אותו פלוני אלמוני, כאשר השיב למועצה לצרכנות - ידע לקשר בין מגיש הפניה למועצה לצרכנות (אני) לבין אותו אדם שהתלונן במעבדת סקיילקס(אני) לצורך העניין באשדוד.
הוא ידע מי אני רק על סמך מספר תעודת תיקון שמסרו לי במעבדה.
כלומר יש אדם כזה והוא אכן קשור לחברות פה! המכשיר סלולרי נמסר לתיקון במעבדת סקיילקס באשדוד, ותגובה רלוונטית קיבלתי מפי מנהל פניות ציבור בסאני תקשורת.

אני באמת אובד עיצות ולא מבין מה הם מנסים לומר

יש לי את הסדר הנושים אבל בכנות אני לא מבין ממנו הרבה..

את תגובת סאני תקשורת קיבלתי במייל (דרך מערכת נט המשפט) ובעוד חודש תינתן החלטה ע"י השופטת שמטפלת בתיק.
איני יודע אם השופטת גם תסתכל על הדברים כמו שאני מסתכל ותראה את אי-התאימות בין העובדות כגון פניה למועצה לצרכנות, תעודת אחריות, תשובת מנהל פניות הציבור וכו' (שצורפו כנספחים) לבין תגובת סאני תקשורת..

למעלה