עזרה בהתקנת/העברת תוכנה מפאלם ישן לפאלם חדש

SY9412

New member
עזרה בהתקנת/העברת תוכנה מפאלם ישן לפאלם חדש

רכשתי בעבר תוכנה ללוח שנה עברי עבור treo הישן שלי ולאחרונה רכשתי treo680 חדש. איך ניתן להעביר את התוכנה ל-treo680 החדש? עוד שאלה: מה ההבדל בין Luach - Jewish Calendar 1.21 ל-TopCal - Jewish Calendar 1.1 ועל מה הייתם ממליצים? תודה מראש

Ariyeh1

New member
על איזו תוכנה מדובר?

בעיקרון יש לבדוק את תאימות התוכנה למערכת ההפעלה של המכשיר החדש. במידה והגרסה מתאימה ניתן להתקין אותה על המכשיר החדש ולהשתמש בקוד הרשיון שקיבלת עם הרכישה ובתנאי שאתה משתמש באותו שם משתמש. במידה והגרסה אינה מתאימה תוכל לפנות אל יצרן התוכנה לבדוק את אפשרות השדרוג. תוכנת Luach היא תוכנת לוח שנמה עברי המתאימה לכל סוגי העברית הקיימים (לא בדקתי עם העברית של אירון אבל אני מאמין שגם שם תעבוד) והיא עדיפה לאין ערוך על התוכנה של טופ - TOP CAL (לטעמי לפחות אבל אני משוחד...). היא משתלבת עם יישום היומן (Calendar ומאפשרת בלחיצה על Go To לקבל תצוגה הנותנת גם תאריכים עבריים. והכנסה פשוטה ונוחה של תאריכים עבריים ליומן. כמו כן ניתן להוסיף ארועים חשובים בתאריכיםעבריים ולקבל תזכורות עבור אותם ארועים ועוד ועוד.. בקיצו שווה כל גרוש. אגב הגרסה העדכנית של התוכנה התואמת למערכת הפעלה 5X היא 1.55. ואם רכשת בעבר גרסה אחרת של התוכנה תוכל לשדרג אותה במחיר סימלי.. פרטים באתר Penticon

למעלה