עזרה בהתקנת ויסטה beta 2

סלבריט

New member
עזרה בהתקנת ויסטה beta 2

שלום לכם, איך מומלץ להתקין את ויסטה גירסה 5384 שהוצעה להורדה חופשית - ? האפשרויות ב- PQ - פריימרי, או לוגי - הורדתי את הנ"ל , צרבתי על DVD - ברשותי SP2 XP מותקן על כונן פיזי בגודל 74.5 G - האם מחיצה בגודל 12 G תספיק , האם ליצור מחיצה לוגית או מחיצה ראשית נוספת ? אני מעוניין להתרשם מהתוכנה בלבד - המלצותכם יתקבלו בברכה - ( יש לי 42 G פנויים בכונן ) תודה רבה מראש.

Ambious

New member
מחיצה של 12G יכולה להספיק אבל זה ממש

לחוץ. אני הייתי נותן לפחות 20G. בכל מקרה - כלל ברזל במחיצות - מחיצה שאמורה לשבת עליה מערכת הפעלה תמיד חייבת להיות Primary. אם אתה מכין מחיצה ב- PQ, אחרי שאתה מכין אותה תפרמט אותה דרך מנהל הדיסקים של XP ולא דרך PQ כי אז זה יכול לעשות בעיות אחרי ההתקנה של קבצים משובשים וכאלה.

סלבריט

New member
שאלה נוספת בבקשה

יצרתי מחיצה חדש primary - בצעתי אתחול של המחיצה עם נהול הדיסק של XP איך אני מתקין את VISTA על המחיצה החדשה ? בצעתי שינוי סדר האתחול בביוס מ- CD הכנסתי את הדיסק של VISTA והמערכת עלתה כרגיל
מה אני צריך לעשות עכשיו ? ויסטה נצרב כ - IMAGE לפי ההוראות... ברור שמשהו שאני עושה - לא נעשה נכון, אשמח להדרכה ועזרה - תודה מראש.

Ambious

New member
אתה לא צריך לגעת בביוס בכלל

הכי טוב להתקין את ויסטה מתוך חלונות XP. תתחיל את ההתקנה, תבחר Custom Installation בשלב שבו הוא שואל איזה סוג התקנה לעשות, ותבחר להתקין למחיצה שיצרת.

סלבריט

New member
תודה שוב - אני כותב מ - VISTA ../images/Emo13.gif

5 שעות להתקנה ואין לי דרייברים מתאימים לכרטיס מסך , ו -sound - אפשר לומר שאני כותב באפלה
....

Ambious

New member
5 שעות? :-O איזה מחשב יש לך?

לגבי דרייברים - לכרטיס מסך יש גם דרייברים של ATI וגם של nVidia מיועדים לויסטה, אז אלא אם כן יש לך כרטיס מסך של חברה אחרת לא צריכה להיות לך בעיה.

dors

New member
הדרייברים של NVIDIA ל VISTA

לא ממש עבדו. ו 5 שעות? אפילו לי לא לקח כלכך הרבה זמן ויש לי מחשב די מעאפן D:

סלבריט

New member
../images/Emo140.gif

מחשב "סטנדרטי" פנטיום 4 - 2.4G RAM 512 - מרגע התחלת ההתקנה , העתקת תיקיות ופריסה ועד להצלחה לבצע חיבור לאינטרנט קרוב לחמש שעות , קח בחשבון שהרזולוצייה הגרועה בקושי איפשרה לקרוא ולנתב לפעולה הרצוייה.... ההתקנה עצמה 4 שעות לפי מד עצר ! כרטיס הקול הוא : GENIUS SM-LIVE PCI WDM הכרטיס הגרפי ONBOARD - INTEL 82845G GRAPHICS CONTROLLER אשמח לכל עזרה -לפחות לגבי התצוגה הגרפית - הקול לא ממש קריטי. תודה.

סלבריט

New member
האמת ....

שגם חיפשתי קצת, והגעתי ליעדים האלה - הדרייברים לא מתאימים .. אבל יש להניח שבעתיד הלא רחוק ( בתקווה ) יעודכנו דרייברים גם לויסטה.. אשרי המאמין.

dors

New member
אני חושב

שאם תתקין את אלה שמתאימים ל XP הם יעבדו טוב

סלבריט

New member
זה היה צריך

להיות כך , אבל זה לא עובד - בכל נסיון להתקין את הדרייברים המעודכנים ביותר שמתאימים ל- XP - קופץ חלון ( דומה להתראות נורטון על וירוס ) " לא תומך במערכת זו " בקשר לדרייברים של INTEL - אני מניח שזה ענין של ימים או שבועות עד לעדכון דרייברים לויסטה . ויסטה מערכת מגלומנית , צורכת משאבי חומרה מוגזמים ואפשר בהחלט לחיות בלעדיה - היה שווה להתקין , ובפרק זמן מאד קצר להווכח ש- XP - מ"ה מצויינת .... ובהחלט עונה על דרישות המשתמש הביתי והעסקי.

dors

New member
נסה

כפתור ימני על הקובץ, מאפיינים וצירפתי תמונה [תסמן שם את ה V ותבחר את XP]

סלבריט

New member
../images/Emo51.gif

אני אנסה לבדוק בריסטארט הבא - עכשיו אני פשוט מתחיל להעריך את XP ..

Ambious

New member
מוזר, איזה בילד התקנת?

כי רוב הבילדים החדשים לא אמורים לקחת יותר מחצי שעה, ארבעים דקות מקסימום.

למעלה