עזרה בהתקנת עברית ב HTC MAGIC עם ממשק ה SENSE

03909958

New member
עזרה בהתקנת עברית ב HTC MAGIC עם ממשק ה SENSE

היי חברים אני צריך את עזרתם . עדכנתי לפני כמה ימים גירסה חדשה למכשיר ה HTC MAGIC שלי מהאתר הרשמי של HTC . ( המכשיר שלי נקנה מפלאפון ) הגירסה החדשה מכילה את ממשק ה SENSE המדהים . הכל טוב ויפה רק שאין לי תמיכה בשפה העברית : גם מקלדת וגם רואים את האותיות בג'בריש . ניסיתי לבצע ROOT ולהתקין את עברית אך לא הצלחתי . ( ישבתי על זה כל הלילה ) אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא אפילו בטלפון . תודה רבה

03909958

New member
חנויות

במידה ומישהו מכיר חנות שיכולה להוסיף עברית למכשיר אשמח אם תוכלו לתת לי פרטים תודה

BravoMan

Active member
זה היה עוזר לנו לעזור לך אם הייתה מפרט

באיזה מדריך השתמשת והיכן בדיוק נתקעת. אני לא יכול לתת לך אזרה פרטית בטלפון, אם אם תשתף קצת יותר פרטים בפורום לגבי מה שאתה עושה, ייתכן שתקבל פתרון פשוט.

03909958

New member
פירוט

היי להלן הפרטים של מה שקרה לי . יש לי מכשיר HTC MAGIC שנקנה מרשת פלאפון . באתר הרשמי של HTC מופיע שידרוג ל ROM המכיל SENSE וכתוב שזה מתאים גם לישראל . הורדתי את ה ROM והתקנתי אותו על המכשיר ואני חייב להגיד שמהכשיר השתנה כולו ונהיה אחרת לגמרי . הבעיה היא שאין עברית אלא רק אנגלית . הטקטסים מופיעים בריבועים ואין מקלדת עם אותיות בעברית . קראתי בכל הפורומים שיש וניסיתי לעשות ROOT למכשיר ולהוסיף לו עברית אך לצערי לא הצלחתי . היום הייתי בחנות בתל אביב והם אמרו לי שהם לא מסוגלים להוסיף עברית כי יש בעיה עם ה ROOM שהוספתי . ( נראה לי שזה קצת מוזר ) הם המליצו לי לפנות לניופאן אשר מייבאים את המכשירים . אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי . תודה תום

03909958

New member
עוד פירוט

בגדול הבעיה הייתה באמצע ה ROOT הורדתי את ה BACKUP RECOVERY FLASHER וכשאני עושה BACKUP זה כאילו לא עושה כלום והם גם לא מטעין את קובץ ה IMG שהורדתי .

למעלה