עזרה בהתקפה

pilmot

New member
עזרה בהתקפה ../images/Emo163.gif

אני צריך הסבר קצר לגבי ההתקפות בטור... אם רוכב שמעומד לניצחון בטור כולו (למשל ארמס...) תוקף באיזשהו קטע, יש סיבה שרוכבים מקבוצה יריבה (אבל לא הרוכב העיקרי שלהם למשל אולר...) יצמדו אליו כלומר האם אולריך עצמו יהיה חייב להגיב לכל התקפה של ארמסטרונג (ולהפך) או שהוא יכול לשלוח פועלים שלו? (למרות שאז אני לא מבין איך זה אמור לעזור)

Sybh

New member
אולריך יצטרך להגיב

אם הפועלים יצמדו לארמסטרונג בסיטואציה שתארת זה לא יעזור לו, הוא יצטרך להגיב. אבל הוא לא חייב לעשות את זה בכוחות עצמו, הפועלים בקבוצה שלו יכולים לעזור לו, אם על-ידי משיכתו לצמצום הפער ואם על-ידי משיכת הפלוטון כולו. ויתקנו אותי המומחים, במידת הצורך.

יש גם אלמנט פסיכולוגי

אם ארמסטרונג יתקוף - אולריך יצטרך להגיב בעצמו. אם כי בהרים לאולריך קשה להגיב להתקפות במהירות והוא מעדיף להמשיך בקצב שלו ולסמוך על כך שהתוקפים יתעייפו ואז הוא יצמצם פערים. אבל, אם לדוגמא הראס יתקיף בהרים יכול להיות שקבוצתו של אולריך תעדיף לשלוח רוכב שמצטיין בטיפוס כדי שיצמד אליו. היא לא רוצה לכלות את כוחותיו של אולריך על מועמד שהוא לא מהטופ. מצד שני, אם הראס רואה שרוכב מקבוצתו של אולריך יושב לו על הגלגל זה פוגע בו מבחינה פסיכולוגית. כי הוא יודע שהוא עובד בשביל מישהו אחר. הוא גם יודע שאם אולריך יגיע אליו עוד מעט אז יהיה ליד אולריך עוד פועל שלו. כיוון שחלק גדול מהיכולת בקטעים המכריעים תלויה בראש לא פחות מאשר ברגליים הדברים האלו משפיעים. על חלק משפיעים יותר ועל חלק מהרוכבים משפיעים פחות.

בקשר לאולריך, אסור לשכוח ש...

אלכסנדר וינוקורוב, האיש שהיה צריך לעזור לו לעייף את לאנס לא נמצא כאן וכי בוטרו, שנחשב למטפס הטוב ביותר בקבוצה כבר מעבר לשיאו. למעשה, היעדרותו של וינו מהטור פוגעת באולריך הרבה יותר מאשר אם היה משתתף. אם וינו היה משתתף, אולריך היה יכול להיפגע, משום שלמרות שאולריך הוא מועמד הקבוצה לזכייה, לקזחי הנחמד יש הרבה שאיפות משל עצמו והוא היה עלול להפריע ליאן במידה מסוימת, אבל אם וינו היה כאן, סביר להניח שהיינו רואים התקפות אינספור על לאנס בהרים וספק אם הוא היה מסוגל לעמוד בכולן

למעלה