עזרה בויזה

mishele

New member
עזרה בויזה

שלום רב לכולם אני חייל משוחרר שמעוניין לנסוע לארצות הברית רציתי טיפים ממכם לגבי כל הנושא של הוצאת ויזה כגון: מה עליי להציג (איזה מסמכים וכו') בשגרירות ? כמה תעלה לי כל העלות בהוצאת הויזה? תוך כמה זמן מרגע בקשתי אני יכול קבל את הויזה? בתודה מראש כמו כן מי שיכול לפנות אלי אשמח נורא ב-i.c.q 206988977 או ב- e-mail [email protected]

doronf65

New member
מנהל
היי אלי... :)

אעזור ככל שאוכל, אני מציעמ לך גם להציץ בפורום טיולים שמתמחה בזה יותר מהפורום הזה. הוצאת ויזת תייר: אתה חייב לפנות לסוכן נסיעות בלבד ולהגיש בקשה משם. הם אומרים שייקח שבועיים עד חודש, אבל בפועל זה לוקח כשבוע עד הראיון (אתה מגיע לראיון בשגרירות ושם מחליטים) ועוד יום-יומיים עד שהדרכון מוחזר לך. לגבי עלות: האמריקאים לוקחים 100$. כל השאר הולך לאיזו סוכנות שמרכזת את העניין ולרווח של משרד הנסיעות. המחיר משתנה בין המשרדים לפי כמה הם עושים עליך רווח. זול מחשב 600 ויקר 800. תעשה סקר בניהם. זה משתלם. מסמכים: פה נחה הבעייתיות שלך: צריך להציג מסמכים שמוכיחים עבודה יציבה שלך במשך השנה האחרונה במשכורת סבירה, לא מינימום. וכן מכתב מהמעביד שאומר שאתה עובד שם, ומחכים לך בכיליון עיניים לאחר חזרתך מחופשה. אם אין לך - הסיכוי לאישור הוא קטן, ואז בעצם אינך יכול להיכנס לארה"ב. הכסף במקרה כזה לא יוחזר, אין מקום לערעור, ואפשר לבקש שוב אחרי חצי שנה... דורון

למעלה