עזרה בזהוי סוג של בואה

soulfight

New member
עזרה בזהוי סוג של בואה

ברשותי בואה. אי אצלי בארך 3+ שנים. היא נקבה בדוקה פורב אצל מישהי שאני בטוח ב100 אחוזים ב"אכות" בדיקה שלה. ה"בעיה" היא שהיא לא ממש גודלת היא עדין 140 לעומת BCI אחרת שיש לי שהיא כבר עברה את 160. היא אכלה תמיד כמו שצריך ללא הרעבה או מזון לא מספק. האשרה שלי שהיא קונסט+ אימפ. בגלל ויקוח קל שאולי היא בואה אסלנדית ננסית (ממש לא ניראה לי). השמח לתשובתכם שפעם אחת ולתמיד שלא היו לי עוד ויקוחים... וכמבון התמונות שלה

yair lotan

New member
הבואה שלך היא בואה רגילה

כלומר בואה קונסטריקטור אימפרטור. לא ציינת מה אתה מאכיל אותה ( עכברים ? חולדות בוגרות ? ), כמות ותדירות הארוחות. דבר שיכול הבחלט להשפיע על גודלה. בנוסף, ייתכן שבכל זאת מדובר בזכר, ( זכרים בד"כ קטנים יותר ).

naja

New member
בואה קונסטריקטור אימפרטור.

לא חושב שהיא שייכת לאוכלוסיה ננסית כלשהי. כנראה שסתם גדלה לאט. יש אצלי נקבה בת שש שעדיין לא הגיעה ל2 מטר, למרות שההורים שלה באורך 2.6(נקבה) ו 2.4(זכר). יש פרטים שפשוט גדלים לאט ולא מגיעים לאורך הממוצע.

soulfight

New member
תודה

אז כמו שחשבתי זה אומר שהיא "פשוט" קוסט+אימפ? ד"א היא אוכלת 3 חולדות פעם בשבעיים ומסרבת לגידול (לא שזה מפריעה לי)....

naja

New member
לא הבנתי את השאלה.

השם המדעי המלא שלה הוא בואה קונסטריקטור אימפרטור. זו לא הכלאה בין שני תתי מין אם לזה התכוונת.

soulfight

New member
הסבר ועוד שאלה על הדרך =)

לא הכוונה שלי להכלאה פשוט שם שלה זה קוסט+אימפ (ככה אני רגיל לרשום תשם)... רק 2 דברים שלגמרי לו הבנתי מה השם המלא של BCI ו BCC

Itamar Levy12

New member
זה רק רשאי תיבות

BCI זה בואה קונסטיקטור אימפרטור BCC זה בואה קונסטריקטור קונסטריקטור.

soulfight

New member
אוקי אני מבולבל

הנפוצה ביותר בארץ היא BCI שזה בואה קנסט+אימפו שני הבואות שלי הם BCI ואחת פשוט הרבה יותר קטנה?

naja

New member
אני אנסה.

הנפוצה ביותר היא הבואה קונסטריקטור אימפרטור(BCI). אין לי מושג למה אתה מתכוון בביטוי "קנסט+אימפו ". הבואה שבתמונה היא בואה קונסטריקטור אימפרטור.

soulfight

New member
תודה רבה

והכוונה שלי שאני רושם קונסט+אימפו זה לה קונסטריקוטר אימפרטור פשוט בקיצור שאני רגיל אליו

אתה סתם מבלבל את עצמך

כמו שהסבירו לך: אין כאן +. זה השם של הנחש בואה קונסטריקטור אימפרטור, ואין בואה אימפרטור לכן כשאתה מוסיף את הפלוס זה נשמע כמו זיווג בין בואה קונסטריקטור קונסטריקטור לבואה קונסטריקטור אימפרטור. ולכן אתה מבלבל את עצמך.

artafactal

New member
שאלה על הדרך..

איך נקרא הכלאה בין bcc ל bci ? זה בטח יוצא משו מגעיל שעדיף לא לנסות אה... ?

omer356

New member
יונתן

מה ההבדל בין הקונסטריקטור קונסטריקטור וקונסטריקטור אימפטור? יש בינהם הבדל חיצוני ופנימי כלשהו? תודה מראש עומר

יש הבדלים חיצוניים

מדובר בשני תתי מינים של אותו המין. אני לא כותב מהמחשב שלי ואין לי הרבה זמן לכן אני לא יכול להפנות אותך לקישורים המתאימים אבל בעזרת חיפוש מהיר אתה תמצא קישורים שיתנו לך את המידע הדרוש.

למעלה