עזרה בזיהוי לטאה

AmitJ

New member
עזרה בזיהוי לטאה

היי, שתי לטאות די גדולות (15 ס"מ) התנחלו בבית של חברה. הן חיות ברווח בין התריס לקיר (תראו בתמונה) ועושות די הרבה בלגאן ואפילו רעש - מן סוג של צקצוקים כאלה. הן גם רבות ביניהן, מה שבכלל נראה כמו מחזה מימי הדינוזאורים.... וזה די מפחיד. בעיקר את החברה. אולי מישהו יכול לעזור?... 1. מהן הלטאות האלה בדיוק? שממיות גדולות או משהו אחר? 2. איך נפטרים מהן? (!) 3. הצילו (זוהי זעקתה החרישית של חברתי) תודה

AmitJ

New member
מניפנית מצוייה אך לא רצוייה...

תודה על התשובה, גרים באיזור רמת גן. רוצים את המניפניות רחוק-רחוק מהדירה... אז מה עושים?

תתפלא כמה ג'וקים וברחשים אחרים

היא מרחיקה מביתך. אתה יכול להזמין לוכד נחשים שינסה ללכוד אותן ולשחרר אותן במקום מרוחק.

HyperViper

New member
בני משפחת השממיות מביאים מזל טוב לא? :)

חבל על כל המהומה, הלטאות לא מחפשות אתכם, הן מחפשות את הדברים שמחפשים אתכם כמו יתושים ושאר מיני חרקים שכן יכולים להזיק... אם תרחיקו את המניפניות זה רק יגרום לתוצאה הפוכה, עוד יצורים בדירה, לפחות עם המניפניות אתה יודע למה לצפות... תנסו להנות מההצגה, גם ככה אתם גרים בעיר גדולה ואפורה ועד שיש הזדמנות לראות קצת טבע חבל לוותר בגלל פחד חסר הגיון... תנסו להנות, אם באמת לא תצליחו אני מבטיח לעבור בדרך חזרה מהעבודה (בת"א) ולשכן אותן במקום אחר. רק שתדעו, המניפניות לא מעבירות מחלות, לא מחפשות קירבת בני אדם, לא נושכות (אלא אם מחזיקים בהם ביד וגם אז זה לא ממש כואב, בערך כמו אטב כביסה על היד), הן מחסלות מזיקים, בקיצור אין שום דבר שלילי בעבודה שהן שם חוץ מהפחד שנובע מחוסר הכרות מספקת...

Krembo Girl

New member
אני מעדיפה לישון טוב

על פני "מזל טוב" (זה מוכח?
) עם מזיקים אחרים למדתי להתמודד, בלית ברירה. אבל העצבים שלי מתחילים להיות רופפים מההתעוררות הקבועה בגלל הקולות הדוחים של המניפניות האלה... מתי אתה מסיים לעבוד?

Krembo Girl

New member
באמת היה נחמד לתאם איתן שעות פעילות...

שישתוללו כאוות נפשן עד 17:00, נגיד (לא כולל סופ"ש!)
נראה לי שבשעות שהזכרת הן מתחילות לחמם מנועים, אבל אין לדעת. אני דווקא נהנית לסמן להן "חיסור".

למעלה