עזרה בזיהוי סוג של קוראסון + מתכון למי שיש
שלום לכולם! כבר מזמן שאני מחפש מתכון לקוראסון מסויים. לא כ"כ הצלחתי להבין מה המילוי שלו (סוג של ווניל אבל לא בדיוק) ואשמח אם מישהו שמזהה (ואני בטוח שיש כמה כי זה דיי מוכר) יוכל להפנות אותי למתכון מתאים. חבר שלי אמר לי שאולי המילוי נקרא "בוסטון קריים" אבל לא כ"כ מצאתי מתכונים/תמונות שיאמתו את זה. המילוי לפעמים מגיע גם בתוך בורקס אוורירי כזה. צירפתי את התמונה של החשוד בקובץ להודעה זו. תודה רבה. נ.ב. לכל מי שהולך להעיר, כן, שלחתי את ההודעה גם לפורום אוכל חלבי כי אני זקוק לתשובה במהירות. (עמכם הסליחה)
שלום לכולם! כבר מזמן שאני מחפש מתכון לקוראסון מסויים. לא כ"כ הצלחתי להבין מה המילוי שלו (סוג של ווניל אבל לא בדיוק) ואשמח אם מישהו שמזהה (ואני בטוח שיש כמה כי זה דיי מוכר) יוכל להפנות אותי למתכון מתאים. חבר שלי אמר לי שאולי המילוי נקרא "בוסטון קריים" אבל לא כ"כ מצאתי מתכונים/תמונות שיאמתו את זה. המילוי לפעמים מגיע גם בתוך בורקס אוורירי כזה. צירפתי את התמונה של החשוד בקובץ להודעה זו. תודה רבה. נ.ב. לכל מי שהולך להעיר, כן, שלחתי את ההודעה גם לפורום אוכל חלבי כי אני זקוק לתשובה במהירות. (עמכם הסליחה)