עזרה בזיהוי פרק

PinkLove

New member
עזרה בזיהוי פרק../images/Emo109.gif

מישו יודע באיזה פרק זה "אבל ביבי אמר שנגמר המיתון...."? פתאום נזכרתי במשפט הזה. חרשתי שעות על הויאודי ואני לא מוצאת!!

galgi33

New member
אם כבר זיהוי פרק... גם אני צריך

באיזה פרק היה שהפיג'מות היו מאחורי הספה ועשו כאילו הם בספינה הפיג'מות הפיג'מות הופה.... הופה... אילן טבע להציל את אילן! זה היה כולם אוהבים את אלונה בעונה הראשונה?

galgi33

New member
לא לא...

זה לא כשהם מנקים (נזכרתי) זה כשאלונה רוצה לשחק בהם ולשנות את השם של הלהקה אז הם אומרים לה "כבר יש לנו שם! הפיג'מות" ואז עושים את זה נראה לי...

kuliv

New member
גם אני צריך זיהוי פרק, האמת.

באיזה פרק זה כשהפיג'מות מחליטים להלחין את ההתבכיינות של אילן ואז הם שרים: "בואו נפרק את הלהקה ונמכור את השירים"?

הרגע ראיתי את זה ושוב שכחתי..

נראה לי שבפרק אלונה חוזרת לחזרות.. אני לא בטוחה.. |:

galgi33

New member
וואו....

זה או בעונה הראשונה או השניה בטוח... ואם זה אחרי שאילן מתבכיין אז כנראה שקרה משהו לא טוב... אולי הארנק

galgi33

New member
נראה לי בעצם...

שזה היה בפרק שהאילן אמר משהו על המגבר (לא זוכר איזה פרק) "אנחנו צריכים מגבר חדש, בשביל מגבר צריך כסף, בשביל כסף צריך הופעה ובשביל הופעה אנחנו צריכים מגבר" נראה לי...

טווול

New member
אוףףףףףף

זה עומד לי על קצה הלשוןןןןןןןןןן אני זוכרת תקטע אבל לא מצליחה להיזכר.......... אוףףףףףףףף אני שונאת שזה קוראאאאאאאאאאאא

טווול

New member
אני יודעת איזה פרק זהההההההה

בפרק חייזרים ידעתייייייייייייייי זה הם שרים ואז עודד אומר קול שלישי לא יצא לי טוב ואז אלונה נכנסת ואומרת יש בעיה קובי מחט רוצה לפגוש אותכםםםםםםם ידעתייייייייייייייייי

0OמומיןO0

New member
הם התלוננו כי אלונה איחרה לחזרה

ושהיא כל הזמן עם קובי מחט והיא מצאה דרך מהירה יותר להתפרסם .

galgi33

New member
בואו נראה אותכם... סתם לכיף

באיזה פרק, מי אמר ולמי, למה: "ניקב לי את המוח הניק קייב שלך" אני יודע...

למעלה