עזרה בזיהוי של אבנים

בת דוד 74

New member
עזרה בזיהוי של אבנים

לפני כשבוע וחצי קניתי מעין קונוס בצורת טיפה הפוכה מזכוכית ובתוכה מספר רב של אבנים שחורות קטנות עם ברק "כסוף" ונוזל שקוף (כנראה מיים). הייתי בחנות וראיתי את החפץ הזה ואיני יכולה לומר למה קניתי. אני מעוניינת לדעת אם לצורה מהזכוכית ישנה משמעות? מהן האבנים? ולמה הן בנוזל? ולמה חשוב היה לי להגיע בפעם השנייה לחנות ולקנות חפץ שאיני יודעת את המשמעות שלו ושאין לו שימוש לחלוטין. אנא עיזרו לי או הפנו אותי לאתר אשר אמצא תשובות.

stoneage

New member
נשמח לתמונה. לפי התאור קשה

להבין. ברק כסוף - המטייט . אבל את ההמטייט לא מחזיקים בנוזל. את האופל נהוג להחזיק בנוזל אבל אין לה ברק כסף. אולי זו מתכת . בכל מקרה לא נשמע כמו אבן טבעית אבל נשמח לתמונה

בת דוד 74

New member
תודה

המון תודה לך: בדקתי את שני שמות האבנים אשר הצעת לי. מבין שניהם האבן אשר התאימה לתמונה הייתה ההמטייט. בהסברים אשר קראתי יש קשר בין ההימטייט למיים ויכול להיות שזה הקשר לכך שכל האבנים הללו נמצאות בתוך הנוזל אשר בטיפת/ביצת הזכוכית. לדברי האתר בו בדקתי יש קשר בין מצבים הפיזים השונים לאבן. ישנם הסברים רבים אך אני בחרתי את ההסבר כי האבן טובה לנושא של איבוד דם, ניתוחים, הריונות וכל מה שקשור במערכת הדם. ייתכן כי יש קשר למצב בו הייתי (אולי גם לא - הפירוש הוא שלי), הייתי בהריון אמצע חודש חמישי כאשר הגעתי לבית החולים שם התפתחה לידה לפני הזמן, ללא אפשרות להציל את התינוק. במהלך הלידה ואחר בפרוצדורה הניתוחית איבדתי דם וייתכן כי זאת הסיבה כי בחרתי את האבנים הרבות כשבוע וחצי לפני שכל הסיפור בכלל התחיל. בכל אופן אני מודע לך עד מאוד על האפשרות שנתת לי לבדוק אילו אבנים יש לי ואולי דרך זה להבין קצת יותר. אז שוב תודה כשאסיים בברכת חג שמח בת דוד

stoneage

New member
מדהים איך לא סתם נמשכים

לאבן מסויימת. למרות, שעדיף שהאבן תהיה "חופשיה" וצמודה לגוף ולא בבקבוק.

בת דוד 74

New member
הפירוש שלי

זה נכון שמכל מה שקראתי על האבן "לקחתי" לעצמי רק מה שמתאים לי, אך בכל זאת עיניין אותי למה דווקא רציתי את האבנים הללו, למה לא וויתרתי בשל המחיר ומהרעיון שאין לי מה לעשות עם החפץ הזה. לדעתי יש קשר בכל אופן אולי תעזור לי לדעת איך כדאי לנקות את הבקבוקון/טיפת הזכוכית כי רשום עליה המחיר הטוש ויש לי תחושה שהייתה זמן רב בחנות/מחסן. בכל אופן עזרת/ה לי המון ואני מודא לך מאוד. חוץ מזה אשמח לדעת אם אני רושמת לגבר או לאשה. אז שוב חג שמח
בת דוד

stoneage

New member
אני שמחה שעזרתי לך.

את כותבת לשני תודר. לגבי ניקיון הבקבוק...הייתי מבקשת מהחנות, אבל נסי טרפנטין. מבחינה אנרגטית - ממליצה להניח על גבי מושבת קוורץ בהצלחה

בת דוד 74

New member
תודה

שני המון תודה אנסה את הניקוי של האבנים וכן מבחינה אנרגתית לילה טוב בת דוד

למעלה