עזרה בזיהוי 2 שירים

עזרה בזיהוי 2 שירים

שתי דאנסים חזקים הראשון הוא די מוכר, היה בגלגל"צ בטעם העיר ביום הראשון, של יוונית ההכי מוכר שלהם.... השני קצת יותר בעייתי... זה רימיקס של שיר ישראלי, חדש שמעתי אותו השבוע פעמיים, גם באפיק ברמת החייל, וגם בהרצליה עכשיו זה שיר ישן, ששרה אותו בחורה, שיר שמח אין לי עוד אינפורמציה, אז אני לא מצפה להרבה אבל אולי תותחים פה יוכלו לדעת למה אני מתכוון חחח תודה מראש טל

X Slider

New member
שיר שמח..ממתי דאנס זה שירים עצובים?

EnglandHooligan

New member
אההה אני ינסה ...

היוונית רק אולי אני יכול לעזור .. זה יכול להיות או . anna vissi -call me ..למרות שלא נראה לי . helena paparziou - you are the one despina vendi -opa opa 2004

תודה על הניסיון

אבל זה לא אף אחד מהם אולי לא הייתי כל כך ברור, ננסה לתת עוד פרטים היוונית בלי מילים בכלל, וזה השיר היווני הכי מפורסם, אם אני לא טועה הייתה פרסומת של פיראוס איתו, (נקווה שתבינו ממה שאני מנסה לעשות), זה הולך בערך ככה נה נה, טק טק טק, נה נה, טק טק טק, נה נה, טק טק טק, נה נה, טק טק טק, ומשם הקצב עולה כזה, נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה חחחחח אני מרגיש קצת אידיוט (לא אין לי מיקרופון חח) בקיצור זה הכי הכי מוכר, זה הזה של הריקודים שלהם שמתחיל איתי ומתגבר... אם מישהו מכיר ת'שיר הראושני זה גם יעזור...

X Slider

New member
אני יודע על מה אתה מדבר!!

ואני אנסה למצוא לך את זה

למעלה