זאת הגופרית שלי,כן היא אלבינו,כן אני יודע מה זה אומר,אני לא חדש בתחום.. השאלה שלי היא קצת יותר רצינית: האם זאת גופרית אלבינו רגילה? הצבעים שלה מאוד בהירים,יכול להיות שהיא לא אלבינו רגיל? אולי לבנדר? האם לפי התמונה אפשר לראות אם היא טהורה,נקייה או הכלאה? תשתדלו לתת תשובה רצינית ולא: "זה גופר" או: "אלבינו".. בתודה מראש-Snakeman
אני לא יודע אם קיים מופע לבנדר בגופרים, וגם אם כן, היא לא מזכירה לי את מופע הלבנדר שיש בנחשי מלך קליפורניים. לפי התמונה קשה לי לומר אם היא מוכלאת או לא. תמונה טובה יותר של הראש (ושלה) יכולה לעזור בעניין. כמו כן, אם תנסה לשחזר את הבעלים הקודמים שלה, יכול להיות שתקבל תשובה בנושא.
גופרים הגיעו לארץ לא מעט פעמים אבל אף אחד לא ממש שמר על "טוהר" הזיווגים והיו שגם במודע זיווגו אותם עם פיטופיסים אחרים וגם עם תירסים וקינגים. להגיד לך שיש בה כרכן תירס אני לא יכול להגיד אבל אני גם לא יכול לשלול את זה. בנוגע למופע, לי היא נראת אלבינו רגילה.
צולם בקבינדה, אנגולה, דרום מערב אפריקה, בתוך הג'ונגל. קנה מידה אפשר לקבל לפי המכסה מנוע שעליו הוא מונח, הכדור השחור שהראש מונח עליו הוא השפריצר של הווישרים, נשמח אם מישהו יוכל לזהות מה זה, חושדים בממבה ירוקה צעירה - אבל תכלס אין לנו מושג...