עזרה בזיהוי... מישו יכול להגיד לי מי זה כל אחד בתומנה המצורפת...
צ ציףציף1000 New member 18/1/07 #2 מימין לשמאל שורה עליונה: ווטרס?, גילמור. שורה תחתונה: רייט, ווטרס, מייסון.
א אורנה רוט New member 18/1/07 #3 אני בספק הימני למעלה חזיק לפי דעתי מקלות תופים...אז אני חושב זה מייסון... השמאלי תחתון מנגן על בס, אז זה לא ווטרס?
אני בספק הימני למעלה חזיק לפי דעתי מקלות תופים...אז אני חושב זה מייסון... השמאלי תחתון מנגן על בס, אז זה לא ווטרס?
צ ציףציף1000 New member 18/1/07 #4 מה זה משנה בכלל? אם את מכירה את חברי הלהקה, זה לא יכול להיות מישהו אחר חוץ מהם, בלאו הכי.
R RoieL New member 18/1/07 #8 אולי, אני יודע שהיא מופיעה בחוברת של ההוצאה הראשונה על CD כי יש לי אותה.
F flowerboy69 New member 18/1/07 #9 קודם כל זה אחד מ 2 הפוסטרים שהיו בתקליט של הdark side ביחד עם 2 מדבקות.אין לזה שום קשר לגרסה הקוואדרופונית שהייתה נראת כמו הרגילה רק שעל העטיפה היה את הסמל הקוואדרופוני בצבע כחול.
קודם כל זה אחד מ 2 הפוסטרים שהיו בתקליט של הdark side ביחד עם 2 מדבקות.אין לזה שום קשר לגרסה הקוואדרופונית שהייתה נראת כמו הרגילה רק שעל העטיפה היה את הסמל הקוואדרופוני בצבע כחול.
F flowerboy69 New member 18/1/07 #10 לגבי המופיעים בפוסטר אז- משמאל לימין-למעלה-גילמור-פלויד בהופעה-מיסון למעתה-ווטרס-ווטרס-רייט
R RoieL New member 18/1/07 #7 הסבר לתמונה מתוך הצד האפל PI- גילמור N- כל הלהקה בהופעה K- מייסון FL- ווטרס O- ווטרס YD- רייט תקנו אותי אם אני טועה...
הסבר לתמונה מתוך הצד האפל PI- גילמור N- כל הלהקה בהופעה K- מייסון FL- ווטרס O- ווטרס YD- רייט תקנו אותי אם אני טועה...