עזרה בזיהוי!!

גננימוס

New member
עזרה בזיהוי!!

היום בגינה שלי מתחת לאחד העציצים מי יודע מה הנחש הזה? יכול להיות שהוא לא לבד שם? אמא שלו? אבא שלו? אחים??

snakeman404

New member
זה צפע ארצישראלי,

נחש ארסי ומסוכן, הנחש נראה תינוק שרק נולד-אבל הוא עדיין מסוכן וארסי מאוד! יכול להיות שיש לו אחים שם-תיזהר.. אפשר לדעת מה עשית עם הנחש?

Itamar Levy12

New member
צפע ארץ-ישראלי.

פרט יפה. יש להתרחק ממנו ולקרוא ללוכד. לא להרוג אותו!!!!! מבחינה הסתברותית זה אפשרי אבל לא סביר שיקרה.

כמו שנאמר צפע ארצישראלי

הנחש בקע בשנה שעברה, לא הייתי מודאג מפרטים נוספים. איפה הנחש עכשיו ומה מצבו?

גננימוס

New member
ככה חשבתי לפי תמונות מגוגל

נורא נבהלתי, וזכרתי שגם קטן יכול להכיל הרבה ארס אז פעלתי באינסטינקטיביות והרגתי אותו.....
קברתי אותו במקום.....

snakeman404

New member
../images/Emo16.gif חבל שהרגת אותו..

אבל לפעמים אין הרבה ברירה,אהה? כזה צעיר במותו..

גננימוס

New member
תודה עבור העזרה שלכם

באמת חבל לי שהרגתי אותו, אבל באמת נבהלתי ואני שמח שלא הרגתי נחש מטבעות או נחש לא ארסי...... בעתיד, אם אני פוגש נחש אחר, מה הכי נכון לעשות?

snakeman404

New member
אם זה בגינה-

או בבית עדיף לקרוא ללוכד נחשים(לא מדביר) שיקח את הנחש וישחרר אותו במקום ראוי.. אם זה בחוץ אז אין לך מה לעשות,רק להתרחק ולתת לו להמשיך בעיסקו..

בפעם הבאה תקרא ללוכד נחשים

גם אם אתה חושד שמדובר בזעמן מטבעות, זה הדבר הנכון לעשות גם מבחינתך וגם מבחינת החוק.

nivinivini

New member
סתם נקודה למחשבה בעניין החוק

פתאום אני קולט שמותר לי (לפי החוק) לירות בבנאדם שנכנס לשטח שלי אבל בצפע אסור לפגוע.

snakeman404

New member
יונתן,אתה בטוח?

זה אמנם קצת מוקדם לבייביז,אבל החורף היה מטורף..אולי גם הבקיעה הזאת היתה מוקדמת? תסתכל על הראש שלו..נראה כמו בייבי צעיר מאוד לפי דעתי המוגבלת ביותר..

naja

New member
יונתן צודק.

אין מצב לבייבי בתקופה הזו. זה פרט שבקע בסוף הקיץ. יכול להיות שהוא בקע מאוחר יחסית ולא גדל בהרבה מאז.

בשביל שהוא יבקע עכשיו

הביצים צריכות להיות מוטלות במרץ והטמ"פ יקשו מאוד על ההדגרה שלהן. ולפני מרץ אין יותר מדי פעילות של צפעים.

למעלה