עזרה בחוות דעה על סוהו במזרח ראשון

randagan

New member
עזרה בחוות דעה על סוהו במזרח ראשון

שלום רב הנני מוזמן למסעדת סוהו באיזור התעשיה ברשל"צ. אשמח לשמוע אם מישהו ביקר במסעדה ואם יש לו המלצה מיוחדת שכדאי להזמין. תודה מראש!

liti

New member
לא נפלתי ממנה

הייתי בה שלוש פעמים בשנה האחרונה (הפעם האחרונה הייתה לפני חודש). המקום נעים, השירות טוב, אבל האוכל- ממש לא הפיל. מנות שזכורות לי ממש לרעה הן הגיוזה- בינונית (ג´ירף וזוזוברה לוקחות בגדול)ומנת נודלס עם ירקות וכבד עוף (לא זוכרת את שמה) שהוחזרה למטבח בבושת פנים כיוון שהיתה ספוגה בשמן וחסרת טעם. בנוסף, הזמנו באחת הפעמים סלט יווני שהיה ממש עלוב בגודלן. מה שכן מומלץ שם זה סטייק תפוחי אדמה- מנה ראשונה מעולה (לא למי ששומר על משקל- הכל ספוג בשמן אבל מצויין!) ובקינוחים- קרם ברולה (שמתאים למי שאוהב מתוק מתוק!) נקודה לרעת המסעדה- כשישבנו שם לפני חודש, זה כמובן היה באיזור ללא עישון. לקראת הסיום, המארחת הושיבה לידנו קבוצת גדולה של מעשנים. פניתי לאחת מהן ואמרתי לה שזה אזור ללא עישון, וזו פנתה אל המארחת שאמרה לה, "זה בסדר, אתם יכולים להישאר כאן". כמובן שהמארחת חטפה על הראש והעבירה את הקבוצה, אבל אנו יצאנו כועסים לגמרי (ואח"כ ביציאה כשמארחת אחרת שאלה איך היה וסיפרנו לה, הסתבר שאלו חברים של הבוס...). בכל מקרה הסיכוי שנבקר במקום שוב קלוש ביותר.

liti

New member
לגבי הנודלס,

המנה הייתה עם כבד אווז ולא כבד עוף.

Siren

New member
לא הייתי אבל...

אחותי היתה ואמרה כי האוכל אולי מגוון מאוד אבל דווקא חוסר האחידות היא שפודעת בו (אין התמקצעות) סושי ליש המבורגר ופסטה... משהו כזה.

למעלה