תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
עזרה בחוכמת/דעת ההמונים (הפורום) בנוגע להשקעות
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="משקיע בבש" data-source="post: 140637744" data-attributes="member: 3079422"><p>אתה קצת מפספס</p><p></p><p>אני לא מדבר על דירה להשקעה או נכס נדלנ"י, השאלות שלך מוכוונות נדל"ן.</p><p>שוב פעם השאלה שלי היתה רק לראות ולקבל רעיונות כיצד לעבור את משוכת הבטחת התשואה.</p><p>חשוב לי לשמוע דעות, מאנשים כמוכם שמתעניינים בהשקעות בארה"ב, ופוגשים לא פעם משווקים שמבטיחים תשואה.</p><p></p><p></p><p><strong>למה לי להבטיח תשואה?</strong></p><p>התשובה פשוטה: כי אני רוצה לייצר חשיפה ולמשוך אלי משקיעים שמעוניינים, הרי אף אחד לא יבוא בגלל העיניים היפות שלי.</p><p></p><p><strong>מה הבעיה?</strong></p><p>תשובה: בגלל שיש הרבה חברות שהבטיחו תשואה ורימו את המשקיעים, כגון, מכרו להם נכס יקר יותר משוויו ושילמו להם תשואה מכספם למעשה.</p><p></p><p><strong>התשואה יכולה להשתנות?!</strong></p><p>תשובה:זהו שלא!!!</p><p>כאן זה מוצר השקעתי (לא נכס) שבו אני חותם על התשואה שלי, כל צד יודע מהם התחייבויותיו.</p><p></p><p><strong>נשמע ורוד מדי!!!</strong></p><p>תשובה: נכון, זו בעיה, אנשים לא אוהבים ורוד מדי.</p><p>עם זאת יש כאן סיכונים, הסיכונים הינם בכלל בהתחלה, לאחר שמגשרים על פערים, התשואות נכנסות.</p><p></p><p><strong>למה אתה תקח עוד 2% על ערבויות?</strong></p><p>אני לוקח הרבה יותר מ- 2%, אני משיג תשואות גבוהות יותר מאלו שאני מבטיח, זה בדיוק הפער והרווחיות שלי!!!</p><p>אני יכול להבטיח תשואה של 6-8%, מי שרוצה התחייבות מגובת ערבויות על ההבטחההזו, אני מוכן, תמורת 25 נוספים. למה שזה יבוא בחינם?</p><p>המשקיע גם צריך לקחת סיכון....ככל שיש לו יותר התחייבויות מצידי, זה עולה לו כסף, כי אני מנטרל סיכונים.</p><p></p><p>מה רצית, שהלקוח יקבל הכל והחברה רק תתחייב עבורו, רק תעשה לו כסף ותבטח את השקעתו?</p><p>אתה מכיר כאלו?</p><p></p><p><span style="color: #cc0000"><strong>ושוב פעם, האופרציה טרם קמה ואני לא משווק כלום (בנתיים), ההשקעה אינה נדלנ"ית, כרגע מה שמעניין אותי זה רק משוכת השיוק.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="משקיע בבש, post: 140637744, member: 3079422"] אתה קצת מפספס אני לא מדבר על דירה להשקעה או נכס נדלנ"י, השאלות שלך מוכוונות נדל"ן. שוב פעם השאלה שלי היתה רק לראות ולקבל רעיונות כיצד לעבור את משוכת הבטחת התשואה. חשוב לי לשמוע דעות, מאנשים כמוכם שמתעניינים בהשקעות בארה"ב, ופוגשים לא פעם משווקים שמבטיחים תשואה. [B]למה לי להבטיח תשואה?[/B] התשובה פשוטה: כי אני רוצה לייצר חשיפה ולמשוך אלי משקיעים שמעוניינים, הרי אף אחד לא יבוא בגלל העיניים היפות שלי. [B]מה הבעיה?[/B] תשובה: בגלל שיש הרבה חברות שהבטיחו תשואה ורימו את המשקיעים, כגון, מכרו להם נכס יקר יותר משוויו ושילמו להם תשואה מכספם למעשה. [B]התשואה יכולה להשתנות?![/B] תשובה:זהו שלא!!! כאן זה מוצר השקעתי (לא נכס) שבו אני חותם על התשואה שלי, כל צד יודע מהם התחייבויותיו. [B]נשמע ורוד מדי!!![/B] תשובה: נכון, זו בעיה, אנשים לא אוהבים ורוד מדי. עם זאת יש כאן סיכונים, הסיכונים הינם בכלל בהתחלה, לאחר שמגשרים על פערים, התשואות נכנסות. [B]למה אתה תקח עוד 2% על ערבויות?[/B] אני לוקח הרבה יותר מ- 2%, אני משיג תשואות גבוהות יותר מאלו שאני מבטיח, זה בדיוק הפער והרווחיות שלי!!! אני יכול להבטיח תשואה של 6-8%, מי שרוצה התחייבות מגובת ערבויות על ההבטחההזו, אני מוכן, תמורת 25 נוספים. למה שזה יבוא בחינם? המשקיע גם צריך לקחת סיכון....ככל שיש לו יותר התחייבויות מצידי, זה עולה לו כסף, כי אני מנטרל סיכונים. מה רצית, שהלקוח יקבל הכל והחברה רק תתחייב עבורו, רק תעשה לו כסף ותבטח את השקעתו? אתה מכיר כאלו? [COLOR=#cc0000][B]ושוב פעם, האופרציה טרם קמה ואני לא משווק כלום (בנתיים), ההשקעה אינה נדלנ"ית, כרגע מה שמעניין אותי זה רק משוכת השיוק.[/B][/COLOR] [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
עזרה בחוכמת/דעת ההמונים (הפורום) בנוגע להשקעות
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה