עזרה בחומר לימודי למקצועית א'+ב'

אורנית84

New member
עזרה בחומר לימודי למקצועית א'+ב' ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, אני מעוניינת לגשת למבחני הרשות לניירות ערך מקצועית א'+ב', מכיוון שאני גרה באזור הדרום ולא נפתחים פה קורסים, אין לי ברירה אלא ללמוד לבד למבחנים. הבנתי שהמבחן האחרון היה מאוד קשה והרבה המליצו לי לא לגשת למבחן ללא קורס אבל אין לי אפשרות להגיע כל הזמן ללימודים במרכז. אני מחפשת חומרי לימוד (ספרים, מחברות, מצגות, שאלות, שחזורים וכל מה שרלוונטי), אין לי בעיה לצלם את החומר ולהחזיר אותו או אפילו לשלם תמורתו
. יעזור לי מאוד גם אם יש למישהו מספר טלפון של מורה פרטי שיעזור לי ללמוד למבחנים האלו. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אם יש למישהו טיפים והמלצות בנושא... תודה רבה על העזרה, אורנית

noam4u

New member
חומר

היי אורנית בעיקרון אנחנו פותחים קורסי מקצועיות כמעט בכל הארץ, מאיפה את בדרום? בכל מקרה, יש לנו ערכת לימוד ללימוד עצמי הכוללת ספר לימוד מקיף ומעמיק (החודש יוצאת מהדורה חדשה שלו) ואתר אינטרנט לתרגול כולל 12 בחינות משוחזרות. בכל מקרה גם יש מרתונים וכו'... עדכני אותי אם אני יכול לעזור נועם

אורנית84

New member
פרטים נוספים

היי נועם, תודה על התגובה המהירה, אני גרה בדימונה, במרחק חצי שעה מבאר שבע. למדתי תואר שני במנהל עסקים עם התמחות מימון באוניברסיטת בן-גוריון. יצרתי קשר עם המון גופים שמלמדים את הקורס (כולל אורין שפלטר השכלה פיננסית) ואף אחד לא פותח קורס למועד המבחן הקרוב באזור באר שבע. אני עובדת במשרה מלאה ולכן לא יכולה להגיע ללימודים בתל-אביב במשך השבוע, לכן האפשרות היחידה שלי ללמוד בתל-אביב היא ביום שישי וגם זה במאמצים רבים כי יהיה לי מאוד קשה להגיע לתל-אביב ובחזרה הבית עם תחבורה ציבורית של יום שישי. לפי מה שדיברתי עם תהילה מאורין שפלטר במילא הקורס שלכם של יום מלא ויש רשימת המתנה ארוכה, אז האפשרות הזו פסולה עבורי. בקשר לספר אמרו לי שיצרו איתי קשר כאשר המהדורה החדשה תצא בעלות של 300 ש"ח, אבל לא נאמר לי שום דבר על גישה לאתר ולמרתונים. הבעיה שלי היא שאני יודעת שזו בחינה מאוד קשה ואני מאוד רוצה לעבור אותה במועד הקרוב ולכן אני חוששת שלהסתמך על הספר בלבד לא יבטיח לי מעבר בהצלחה. להמלצותיך אודה, אורנית

יאללה צאי מהסרט

זה סתם שטויות הבחינה הזאת. ברוך השם אני עברתי את הבחינה לפני כחודש עם הספר של אורין שפלטר בלי קורס ובלי בטיח. את לא צריכה להתרגש בכלל מה המייל שלך אשלח חומר?

pakapaka

New member
המלצה..

אם אכן סיימת תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במימון, לא כל כך ברור לי למה את צריכה קורס, אלא אם סיימת את התואר בקושי רב ואין לך שום מושג מה למדת בשנתיים האלה.

אורנית84

New member
הבהרה...

אני יודעת שאני יבין ויסתדר עם החומר למבחן, הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה באמת נדרש לדעת ולהתמקד בו, אני בטוחה שיש הרבה דברים שלמדתי בתואר שרלוונטים וגם הרבה דברים שלא רלוונטיים לכן אני מבקשת עזרה בחומר שספציפי למבחן הזה. חוץ מזה, ממה שהבנתי לפי התגובות למבחן האחרון והעצומה שבעקבותיו זה לא מבחן כזה קליל ופשוט (זה לפחות הרושם שאני קיבלתי). שוב, הבעיה שלי היא שאין לי את החומר למבחן לכן קשה לי לשפוט מה הרמה הנדרשת כדי לעבור אותו, אני מאוד מקווה שאני ישיג חומר מספק ללימוד עצמי ואז באמת לא אצטרך קורס שבמילא אני לא יכולה להגיע אליו.

גם אני מהדרום

היי אורנית גם אני מהדרום צרי עימי קשר אולי נוכל ללמוד יחד יש לי את כל החומר למבחן במקצועית א ' במקצועית ב' הבנתי שזה אותו חומר רק שאלות פתוחות נכשלתי כבר כמה פעמים לי יש בעיה בהבנה צריכה שישבו איתי להסביר לי רק כך אני מבינה אני מתחילה קורס במגדל ב 23.1. אשמח שנלמד יחד המייל שלי הוא [email protected]

cobyko2

New member
עזרה למי שמתעניין בלימודים למקצועית א+ב

היי אורנית קודם כל יש גם בראשון לציון קורס מקצועית א וקורס מקצועית ב נפתחים כל כמה זמן. חוץ מזה, אם מעניין אותך ללמוד לבד בעזרת חומר עזר, את יכולה לקנות את ספר מקצועית א. מקווה שעזרתי

cobyko2

New member
עזרה בלימודים למקצועית א' + ב'

היי אורנית קודם כל, גם מבחינת הדרום קורס מקצועית א וקורס מקצועית ב נפתחים בראשון לציון שזה לא כל כך רחוק בהכרח. דבר שני, אם את רוצה ללמוד לבד את יכולה להיעזר בחומר עיוני ולקנות את ספר מקצועית א. מקווה שעזרתי, בהצלחה

למעלה