עזרה בחידות חמיצר

18צח

New member
עזרה בחידות חמיצר

. תדלוק לפני היציאה הקרובה (מילה 1) יש לי גם רמזים: שונה בגרגיר, מוצא, מזרחי, מקורי, בשכנות, עם צבע, סוג של משקה, דקות, אד, מנועה! 2. מבוקש יעד כפרי (מילה 1) רמזים: יעד משולש, יודעים מראש, תא, ממוספר, עבודה, אישי, מקור הראש, ללא מוצא, כבוד, ספרותי 3. במעלה הצבי (מילה 1) רמזים: קצה,טקסי,טייס, דיילת, תעופתי, יוצר, מנצח, בוחן, בשמים, לידה. 4. לערבב חלק העליון בדרום (מילה 1) רמזים: שלוש, צורה, שתייה סמלית, על המוביל, סימן ,סצינה, השפעה , מתי, איפה ,מיקס 5. אחד מהם נולד בארץ (מילה 1) רמזים: אובדן, תרגיל, אוויר, סיכון, שניים, ליד הבית, נבחר, גאון, רשימה התחלה תודה לכל העוזרים

18צח

New member
ברמנים וברמניות !

הרגע , טוב לא הרגע לפני כמה דקות פתרתי את החידה לערבב חלק העליון בדרום ! , ואם מה שאני חושב שככה הם הגיעו לפתרון אז סבבה ביותר ! אז מה שרק עכשיו נותר לכם לעזור לי בבקה הוא בחידות הבאות: 1. מבוקש יעד כפרי; 2. תדלוק לפני היציאה הקרובה; 3. במעלה הצבי; 4. אחד מהם נולד בארץ. תודה רבה לכל מי שיעזור!

or83

New member
אח שלי

פה כולם שיכורים רוב הזמן. אין סיכוי שאנחנו מכל הפורומים נפתור את השטויות האלה. אולי אם נשתה מספיק הגלגל יתהפך ונתחיל לחשוב "נורמלי" ורק אז אולי נוכל להבין מה אתה רוצה. המשך פתירה מהנה (למרות שאני לא מבין מה כיף פה)

מותק,אם הייתי יודעת את התשובות לחידות של

חמיצר, הייתי פותרת אותן בעצמי, לא מנדבת אותן לקהל הרחב. סורי על התשובה האינטרסנטית, אבל זו האמת.

למעלה