הרוולושן מחזיק להם חודש בעיקרון,
אבל אפשר גם לתת כל 3 שבועות, רשום על הקופסה וגם הוטרינרית אמרה לי שאפשר וכמובן, שחילקתי באישור וטרינר. זו האמפולה היחידה שניתן לקנות של כלב, וניתן לחלק למספר חתולים. אבל לפניכן להתייעץ עם וטרינר, כי יש כל מיני ריכוזים(למשל 20 קילו גם של כלב, אין לי מושג לגבי חילוק שלה), אני משתמש ב 40 קילו של כלב וזה מגיע עם 3 אמפולות, ןכל אמפולה מספיקה ל 4 חתולים. כפול 3(כל חתול 0.5 מ"ל בעורף), אז זה גם טוב למי שיש 4 חתולים. (ככה זה יספיק לו ל3 חודשים ל 4 חתולים. אמפולה שנפתחת חייב לשים באותו היום, את השאר אפשר לשמור עד לשימוש הבא, אני פשוט משתמש בכל 3 אמפולות ביחד. היא אמפולה טובה, הוטרינרית שלי המליצה עליה, בגלל מספר החתולים שאני מטפל. והיא לא מוכרת אותה, אז אין לה אינטרס פה. היא אמרה שאנשים שוכחים לשים פעם בחודש ואז מתלוננים וגם לא מבינים שצריך גם סביבתי, לרסס את הגינה ואת הבית בתרסיס פרונטליין, (אני קונה 250 מ"ל ב90 שקל) ולנקות את הבית כל שבוע, לשאוב אבק, להחליף מצעים וכל מיני דברים כאלה. מה שטוב באמפולה הזו, שהיא יעילה לא רק לפרעושים וקרציות. אלא גם לטפיל קרדית באוזן שמציק להרבה חתולי רחוב וחתול בית שמתגרדים באוזן וצורחים. (כתוב על הקופסה, 4 חודשים טיפול לקרדית), אז אני יכול להגיד לך בוודאות שלגבי הקרדית, זה עזר(טיפול אחר לקרדית זה טיפות אוזניים למשך הרבה זמן או זריקות כל כמה זמן אצל וטרינר). וגם לפרעושים זה יעיל. אני זוכר שהייתי רואה אותם מתגרדים במשך כל היום, ואחרי שהתחלתי לשים, אז אני רואה שכמעט שלא, אולי לקראת סיום שבוע ה3, אבל החתולים שלי, גם יוצאים מחוץ לגינה, ובכל אמפולה שתשימי תמיד קצת יעלו פרעושים, בגלל זה צריך טיפול משלים של תילוע, כי לא תמיד אפשר לנקות את הסביבה לחלוטין וגם כל חתול יוצא ופוגש חתול אחר בלי אמפולה ואז עוברים פרעושים (נראה לי). יש כל מיני טיפולים משלימים, מסרק שמשמיד פרעושים, ומלכודת עם עיניים של חתול , לא ניסיתי, בעיקרון נאמנר לי אמפולה וסביבתי פרונטליין ע"י וטרינר). לא ניסיתי את ברבקטו לחתול אמפולה, כי זה ממש יקר, אני יודע שיש לכלב בכדור ושזה ממש נוח. לא חושב שלאמפולה של ברבקטו גם עמידה בחוץ. לא יודע מי אמר לך את זה(גם הקולר של סורסטו יהיה יעל בבית ואם החתול ייצא אז פחות יעיל). נשמע לי שטויות(כי זה תלוי ניקיון וסביבה וכמה בע"ח לא מטופלים יש בסביבה שלך שמעבירים פרעושים). כן שמעתי שהיא טובה ל 3 חודשים. אבל זה לא מתאים בשבילי וגם במחיר בארץ יקר מאוד גם לחתול אחד. נשמע לי גימיק. זה כמו שיש ברבקטו לכלב כדור ל 3 חודשים, אבל מצאתי כדור גם יעיל באתר וטרינרי בזמנו שחיפשתי, רק שנותנים כל חודש לכלב, ואפילו היה יותר זול מהכדור של 3 חודשים. בכל מקרה, אני מרוצה מהרבולושן, לא יודע כמה חתולים יש לך, אבל זה פיתרון חיסכוני, רק מצריך לקבל מזרק עם מחט ששואבת מהאמפולה מהוטרינר וכמובן התעסקות(פחות נוחות, אבל לא מסובך) עם השאיבה ולטפטף בזהירות ולא בטעות להזריק לחתול, (כי זה מחט שמתשמים להזרקה של תרופות). ראיתי באיביי האמפולה של 40 קילו לכלב יוצא ממש יותר זול כולל משלוח אז שחיפשתי. וגם אם קונים אצל וטרינר, אז המחיר נע בין 189 ל 219. וזה בממוצע יוצא גג 20 שקל פר חתול. גם שקונים ב219, 219 חלקי 12, 18 ומשהו. 189 חלקי 12, 15 ומשהו ומאיביי הרבה יותר זול פר חתול. אצל אותו וטרינר שמוכר את הרבולושן שאני קונה של כלב ונותן לחתולים, שאלתי את המזכירה כמה עולה אמפולה יחידה לחתול עד 8 קילו(רבולושן), 70 שקל ממה שאני זוכר. ולא הסכימה להוריד את המחיר פר אמפולה לכמות של 12. חח (ברור שלא יסכימו). אז יש פה חיסכון עצום, תעשי את החשבון שלך. ולא יודע אם אפשר לחלק את האמפולה של החתול. אל תעשי דברים בלי להתייעץ עם וטרינר, חבל לסגן את הבע"ח שלך. וברבקטו לכלב מגיע בכדור, וצריך לברר אצל וטרינר אם ניתן לחלק, כי זה חומרים שונים אני חושב, בכל מקרה אל תסתכני בהרעלה, לא כל אמפולה של כלב ניתן לחלק אותה לחתולים. רבולושן כן ניתן לחלק. סורי שהתעכבתי עם התשובה...