עזרה בחיפוש נעדר

fantom

New member
עזרה בחיפוש נעדר../images/Emo47.gif

שלום לכם! אנו חברי פורום ישראלים בחול מבקשים את עזרתכם אחרי חבר פורום יקר שלנו שמשום מה בזמן האחרון נעלמו עכבותיו , לא ידוע לנו האם נעדר הוא מרצון או מכפייה , לא ידוע לנו אם פגענו בו בצורה כל שהיא שכן אם כך מעל דפים אלו אנו מתנצלים הוא כל כך חסר לנו כי כולנו אוהבים אותו נורא וחברתו מאד חשובה לנו הן בפורום והן בצאט תאורו : שמו גיא בכינויי "מרמלד" בחור נחמד הוא מנהל שני פורומים בפורטל תפוז , אהה , עוד משהו , הוא נוהג בדרך כלל להנעל בתוך דירות משום מה , לא ידועה לנו ולו הסיבה אז באים תצליחו לאתרו צרו קשר עמנו בפורום ישראלים בחול או צלצלו לתחנת המשטרה הקרובה המוצא יבוא על שכרו ועכשיו בנימה אישית מול מסכי הטלויזיה עם דמעות: גיא , אנו נורא דואגים לך ומקווים שאתה צופה בנו אנחנו נסלח לך אם עשית את זה בכוונה ואם ברחת לנו העיקר שתחזור אלינו בריא ושלם , ואם אתה מוחזק נגד רצונך על ידיי חבורת פושטקים אז תדעו לכם יבחושים בני שלולית כלבים בני כלבים שאם לא תשחררוהו יומכם קרב !!!!!!!! אנשים , היו טובים

אלי פלס

New member
פאנטום, בלי סצנות...

גם ככה אנחנו לא עומדים בריגושים כאן. גם כאן גיא קצת מחפף לאחרונה... נכון שזה לא מקובל עלינו? אבל אל תדאג, אני אסחב אותו חזרה. על אפו ועל חמתו. גיאצ´וק, הכל מאהבה.

MARMELAD

New member
מחפף????? אני?????

אני בשוק ! לא מספיק שאני חולה כבר שבועיים כמעט, כל יום אני משתעל את נפשי למוות... חום, סחרחורות, צמרמורות קור וחום לחליפין... וחוץ מזה רבתי עם אמא שלי בטלפון, אתמול ננעלתי בחמש בבוקר מחוץ למשרד בתחנת דלק ושעה (!) חכיתי בחוץ עד שהצלחתי לפרוץ אותה (אתם רואים כאן תבנית מסוימת...? משהו שקשור למפתחות) ותוסיפו לזה שאני עובד 7 משמרות בשבוע בתחנת הדלק ועוד שתי אקסטרות בשבוע בעבודות שונות ומשונות כדי שיהיה לי כסף לאוניברסיטה בלי לדבר על זה שאני לומד במרץ לפסיכו, ואל תשכח שמי מנקה את הבית שלי, מכין לי לאכול, מכבס, שוטף כלים, זורק זבל...? נכון !! אני !! אז החיים שלי כל כך קשים ומרים ואתה עוד אומר שאני מחפף.....?????
אני פשוט בשוק טוטאלי... נראה לי שבסוף אני אמות.
גיא (מבטיח להשתפר)

למעלה